Vi opplever tekniske utfordringer knyttet til registrering av nye kunder. Vi jobber med saken.

Kobane Calling

  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Audiatur
kr  251,10

Ikke medlem

kr  279

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
I denne reportasjen følger vi serietegneren Zerocalcare fra den italienske bydelen Rebibbia til den autonome regionen Rojava nord i Syria. Her kjemper kurderne en innbitt kamp for selvstendighet...
Kobane Calling 1
Kobane Calling 1
I denne reportasjen følger vi serietegneren Zerocalcare fra den italienske bydelen Rebibbia til den autonome regionen Rojava nord i Syria. Her kjemper kurderne en innbitt kamp for selvstendighet mens borgerkrigen raser. Presset mellom IS på den ene siden og det tyrkiske regimet på den andre, prøver de å bygge et demokratisk, likestilt og fritt samfunn for alle uansett kjønn og religion.

Til forskjell fra den tradisjonelle krigsjournalistikken skildrer Zerocalcare hverdagen på bakken med både selvironisk vidd, svart humor og et dypt personlig engasjement. Vitnesbyrd fra de kurdiske frigjøringsstyrkene og sivilbefolkningen som er fanget i kryssilden, veksler med innskutte historieleksjoner og populærkulturelle sidesprang. Resultatet er en rørende og vittig fortelling om mot, motstand og solidaritet i en av de mest sønderrevne deler av verden.
SKU
9788293317753
Detaljer
SKU 9788293317753
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Emma Bakkevik, Zerocalcare
Format Paperback
Avansert Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Utgiver Audiatur
Antall Sider 272