Månedens utvalgte produkter: Februar 2023Månedens utvalgte produkter: Februar 2023

Månedens utvalgte produkter: Februar 2023

Hver måned plukker Outlands produktansvarlige ut en bok, en manga og en tegneserie som vi gir deg 30 % rabatt på – hele måneden! I tillegg plukker vi ut et brettspill som vi gir deg 20 % rabatt på.

Vi kaller de månedens utvalgte, og tilbudene får du i alle Outland-butikker og på nett. Produkter som velges ut til månedens utvalgte er titler vi virkelig ønsker å anbefale. Her er det ingen utgåtte varer eller restlager – bare helhjertet entusiasme!

Cemetery Boys av Aiden ThomasCemetery Boys av Aiden Thomas

Hva gjør du når du har manet fram et gjenferd, men ikke klarer å mane det vekk igjen?

Cemetery Boys er førsteklasses YA fantasy. Magien er kanskje fantasi, men menneskene og kulturen kjennes inderlig ekte. Historien (og følelsene våre) danser mellom det sorgtunge og det lattermilde, det romantiske og det overnaturlige. Perfekt for alle som elsket They Both Die at the End og The Midnight Library.

Skrevet av Aiden Thomas | Ungdom / YA | Paperback | Engelsk

Grandmaster of Demonic Cultivation: Mo Dao Zu Shi, Vol. 1 av Mo Xiang Tong XiuGrandmaster of Demonic Cultivation: Mo Dao Zu Shi, Vol. 1 av Mo Xiang Tong Xiu

Wei Wuixan var en fryktet og hatet kultivator, og når han døde feiret verden. 13 år etter sin død blir han tvunget tilbake til livet og en ny kropp gjennom et mørkt rituale. I sitt nye liv blir han raskt involvert i en sak som involverer hans fortid, et brutal mordmysterie og konspirasjoner som leder gjennom hele kultivator verden. Denne gang får han heldigvis følge av noen fra hans tidligere liv; den stoiske og mektige Lan Wangji.

Denne light novelen er full av drama, action, intriger og kjærlighet. Men mest av alt er det en historie om karakterer som er lett å bli glad i og hvordan de møter en verden som er i konstant konflikt, hvor godthet og onskap ikke er så lett å definere som man skulle tro. Denne utgaven er også flott illustrert. Passer best for ungdom og voksne (17+).

Skrevet av Mo Xiang Tong Xiu | Voksen | Paperback | Engelsk

BRZRKR, Vol. 1 av Keanu Reeves, Matt Kindt og Ron GarneyBRZRKR, Vol. 1 av Keanu Reeves, Matt Kindt og Ron Garney

Keanu Reeves debuterer i tegneseriemediet med et av de mest viscerale og ondskapsfulle verkene som nå står på hyllene.

Reeves og legendariske Matt Kindt (Grass Kings, Folklords) skaper en verden som skriker Tarantino, og en hovedkarakter som bare kunne blitt spilt av Reeves selv. Med Jon Garneys kunst blir dette en symfoni av ødelegelse.

Skrevet av Keanu Reeves & Matt Kindt & Ron Garney | Voksen | Paperback | Engelsk

Calico på norskCalico på norsk

Calico er en av de få spillene der ute som er utrolig frustrerende, men som fortsatt får deg til å ville spille igjen og igjen og igjen!

Ikke la deg lure av de søte kattene, Calico har ganske lette regler å sette seg inn i, men kan bli ganske komplekst. Et utrolig bra brettspill for alle som ønsker å prøve seg på et litt tyngere brettspill.

Anbefalt alder 10+ år | 1-4 spillere | Lett strategispill | Norsk

Legg disse godbitene i handlekurven nå... NÅ!