Tips til unike julegaver du kan giTips til unike julegaver du kan gi

Tips til unike julegaver du kan gi i år

Etter året som har vært fortjener vi en skikkelig fin julaften. Her har vi samlet et knippe unike julegaver som kan bidra til å bringe hygge, latter og en dose magi inn i jula.

Unike kokebøker til hobbykokken

Har du noen nære og kjære som er glade i å lage mat og stelle i stand hyggelige stunder for de rundt seg? I så fall må jo en kokebok være midt i blinken! 

 

Hvem har vel ikke drømt om et middagsselskap i regi av Mrs. Potts, Chip, og Lumière fra Skjønnheten og udyret? I Entertaining with Disney får du mengder av inspirasjon til hvordan du kan stelle i stand flotte arrangementer i ordentlig Disney-stil – fra lekre invitasjoner, til gaver, leker, oppskrifter, og mer.

 

Bli med å feire 10-årsjubileet til hele internetts favoritt-katt, med Pusheens egen kokebok Let's Bake! Her finner du morsomme og smakfulle søtsaker og retter som er formet som, eller har fjeset til, Pusheen og vennene hennes. Kokeboken er med andre ord den perfekte gaven til alle som vil ha en liten bit av Pusheen.

 

Når vinterkveldene blir lange og kulda setter inn, er det ekstra deilig å krype under teppet og kose seg med litt varmende trøstemat. I kokeboken Moomin Comfort Food kan du kokkelere deg gjennom 19 deilige retter, med hjelp fra Lille My og de andre i Mummidalen. I tillegg er oppskriftene pyntet med tegninger og sitater hentet fra Tove Janssons vidunderlige Mummi-univers, som gjør det til en ekstra fin gave å legge under treet.

Kule kopper til den som har alt

Hva gir man egentlig til den som har alt? Unike og morsomme kopper, så klart! For selv om kritikere vil si at det ikke har noen betydning, vet vi alle at alle varme drikker smaker best i favorittkoppen. 

 

Ta tak i nesa til Chip, og nyt en god kopp kaffe mens du drømmer deg til de fabelaktige scenene i Skjønnheten og udyretChip Shaped Mug er perfekt for Disney-prinsessen eller -prinsen som vil gjøre litt ekstra stas på hverdagen. Som en bonus fungerer den også kjempefint som en pyntegjenstand både til jul og ellers. 

 

Nå om dagen er det nok mange som har en perfeksjonist i sin krets – den som aldri blir ferdig med å pynte på Animal Crossing-øya si. "Det er alltid mer å gjøre!" Slike hardtarbeidende arkitekter trenger påfyll av energiholdige brygg, så hva med å gi en passende Animal Crossing-kopp?

 

Til teelskeren anbefaler vi Witches Brew Tea for One Set – et vakkert tesett i tre deler, som er perfekt til magiske brygg!

 

Noen dager er som skapt for å ligge rett ut og gjøre ingenting – og da bør man også ha det perfektet tilbehøret. Hva med å gi bort en søt Nothing Day-kopp, med illustrasjoner av Kristoffer Robin og Ole Brumm? Eller kanskje en Super Lazy Mug med tilhørende varmeflaske, som kan by på litt ekstra omsorg på dager hvor man er litt pjusk?

Termoflasker til den turlystne

En fin termoflaske eller -kopp er det perfekte tilbehøret til studenten, turelskeren, eller andre som liker vannet kaldt og kaffen varm. 

 

Denne stilrene Hogwarts-termoflasken er perfekt for studenten, som fremdeles har fag å lese til selv om det er jul. Dekorert med skolens fargerike våpenskjold på den ene siden, og "Hogwarts" i tydelig skrift på den andre, er det ingen tvil om hvor du hører til. 

 

Når vi først er inne på Harry Potter, så må vi også trekke frem en sak som er viktig for mange: Free the House Elves! Med denne Dobby-glassflasken i sekken kan eieren med glede bidra til at husalver også får feire jul.

 

Til den som setter litt ekstra pris på vintermørket, nyter å beundre stjernehimmelen – og kanskje har en liten heks i seg også? – har vi to sikre vinnere: denne insulerte Moonlight-flasken i rustfritt stål, eller en keramisk Purrfect Brew reisekopp. Begge vil holde heksebrygget i akkurat riktig temperatur, så lenge det trengs.

 

Og om du har tenkt at du vil gi bort en litt spesiell gave til et, tja, litt voksent barn som er en ivrig Star Wars-fan? Da vil denne sorte Stormtrooper-dekanteren være helt perfekt. Modellert etter de virkelige rekvisittene fra den originale trilogien – denne samleverdige glassflasken vil holde på julegløggen, dekantere vin, og servere drikke på stilig Imperie-vis!

Kule effekter for filmelskeren

Er det en ungdom i huset som er helt oppslukt av manga for tiden? I så fall ønsker vi dem hjertelig velkommen til klubben. Manga blir stadig mer populært, og en av de mest populære seriene de siste årene har vært My Hero Academia. Høres det kjent ut? Hva med å gi denne utrolig kule figuren av Shoto Todoroki, og se øynene deres lyse opp i fyr og flamme.

 

Wing-gar-dium Levi-o-sa! Bli like god på å svinge staven som The Chosen One. En Harry Potter Tryllestav er en magisk gave til alle Potterheads der ute, og gjør seg like godt til pynt og kostyme. PS: Nå er det jo slik at det er staven som velger deg og ikke motsatt, så vi tar ikke ansvar om alle bøkene plutselig flyr ut av bokhyllen. 

 

“Én ring skal samle dem, én ring skal finne dem, én ring betvinge dem og i mørket binde dem!” Vis noen at du setter pris på dem, ved å gi dem det mest dyrebare du har – The One Ring Costume Version Gold Plated Replica. Perfekt gave til alle Lord of the Rings-fans!

 

Hvem har vel ikke villet skru tilbake tiden av og til? Tenk alt du hadde rukket å gjøre, eller alle de perfekte comebackene du kunne servert mot fornærmelser som har plaget deg i ettertid! Snurr på timeglasset og gi bort mer tid i gave, med Hermione's Time Turner.

På jakt etter mer inspirasjon? Sjekk ut flere julegavetips her.

 

Vi i Outland ønsker dere lykke til med årets julegavehandel, og en magisk jul!