Dette er årets julekalendereDette er årets julekalendere

Dette er årets julekalendere 2021

Årets julekalendere for julen 2021 har ankommet butikken, og her er favoritter for både store og små. Kickstart desember med en ordentlig spennende kalender, som vil gi en liten glede hver dag frem til julaften!

Vi i Outland er kanskje ikke kjent for å ha de mest vanlige og hverdagslige produktene i vår beholdning, som du kan finne alle andre steder. Det har vi heller ikke når det kommer til årets julekalendere. I år, som tidligere, har vi fått inn både spennende og morsomme julekalendere fra flere av våre kjente og kjære favorittserier, karakterer, og universer. 

 

Husk å være ute i god tid med å finne din favorittkalender - da unngår du at den blir utsolgt, og kan åpne første luke når du våkner til 1. desember.

Julekalendere fra LEGO-universet

LEGO-universet er stort. Det er utallige serier, temaer, og utgaver som finnes innen LEGO - noe som gjør det så fantastisk og gøy. 

 

I år har vi fått fem ulike LEGO-julekalendere. Kalenderen med den laveste aldersgrensen på 5 år er ingen ringere enn en City Julekalender. For aldersgruppen året over finner du to julekalendere - Friends Julekalender og Star Wars Julekalender. De to siste vi har fått inn er en Marvel Julekalender, og en Harry Potter Julekalender, som for mange går hånd i hånd med julen. 

 

Hva som skjuler seg bak de ulike lukene vet vi ikke – det eneste som er sikkert er at du vil få nye tilskudd til din egen LEGO-familie hver eneste dag i desember!

Gled en samler med en POP!-julekalender

Funko POP!-figurer er søte, små samlefigurer i kjent og kjær "bobble head"-tradisjon – men disse figurene samler karakterer fra alle våre høyst elskede populærkulturelle universer, og i god kvalitet! Nettopp derfor har de blitt et ettertraktet samleobjekt for fans av alt fra Marvel til Harry Potter.

 

Og i år har det kommet nettopp en Harry Potter POP-julekalender, med 24 luker med magiske figurer fra The Wizarding World. Hvis din advents-utkårede er av typen som setter pris på litt gåsehud i juletiden, finnes det også en The Nightmare Before Christmas-julekalender, og en Five Nights at Freddy's-julekalender. (Men ta det med ro – disse figurene er bare søte.) Og hvis du helst vil drømme deg vekk til Japan i julen, med manga og Pocky i julestrømpa, så er Dragon Ball Z-julekalenderen spesielt for deg.

 

Med POP!-figurer sprer så mye glede til oss som samler – og når du ikke vet hva som venter bak alle lukene, blir det ekstra spennende å glede seg til jul!

Julekalendere som ingen andre har

Det beste er å ha en julekalender som ingen andre har. Det er derfor hjemmelagde pakkekalendere ofte er en hit i norske hjem. Men slike hjemmelagde kalendere tar ofte mye tid og arbeid, noe ikke alle kan gjennomføre. Derfor har vi flere kalendere du ikke vil finne i enhver butikk, slik at du hver morgen kan våkne til noe spennende, og fortelle om det unike du fikk i din kalender. 

 

I likhet med Grevinnen og HovmesterenDie Hard-filmene og Mikkes jul, er også Harry Potter-filmene et must for mange i julen. Vi synes derfor at det er på sin plass med en offisiell Harry Potter Holiday Magic-kalender. I denne kalenderen vil du finne eksklusive og samleverdige små overraskelser, som passer perfekt for gryende hekser og trollmenn. I tillegg gir kalenderen gledelige gjensyn med kjente og kjære øyeblikk fra historien om Harry Potter og vennene hans. En annen variant er også tilgjengelig i Harry Potter Advent Calendar.

 

Til tegneseriesamlerne har både Marvel og DC Comics kommet ut med hver sin kalender, henholdsvis Marvel: The Official Advent Calendar og The Official Batman Advent Calendar. Tell dagene til jul med disse interaktive julekalenderne, inspirert av de kjente og kjære tegneseriene.

 

Er du en ivrig rollespiller? Er høydepunktet i uka di dagen du får samles med vennegruppa, og rulle terninger i Dungeons & Dragons? Da har Q-Workshop i år rullet frem den perfekte adventskalenderen for deg: En Advent Dice-kalender! Det er mange som finner glede i å samle nye og vakre terninger, og denne unike kalenderen vil gi deg en ny terning hver dag gjennom desember. Den vil også garantert gi deg et fullt sett av eksklusive nisse-inspirerte terninger!

 

Star Wars-fans har også noe spesielt å glede seg til i år, i X-Wing Fighter-kalenderen. Her vil hver luke gi deg en ny del av det ikoniske X-Wing romskipet, som gradvis lar deg bygge en flott modell – en juledag om gangen.

Julekalendere for lesehesten

Er du eller barna dine en ordentlig lesehest? Da bør du gå for julekalenderen Snøsøsteren: En julefortelling. Det er en julefortelling i 24 deler, som tryller frem den magiske julestemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H. C. Andersens fortellinger, og barne-TV-serier som blant annet Snøfall. Denne boken vil fylle de som leser den med ordentlig julestemning allerede fra 1. desember!

 

En annen lesekalender som er verdt å nevne er Trolleliv: Julekalenderboken. Dette er en magisk og eventyrlig julekalenderbok om trollungene Pajko og Paja. De vil hjelpe den gamle nissen Nikk, som holder på å bli glemt og forlatt av familien på gården. Klarer trollungene å vekke julestemningen, og redde husnissen? Det er bare en måte å finne det ut på!

 

Letters from Father Christmas er en helt spesiell julekalender. En samling brev som J. R. R. Tolkien skrev til barna sine i desember, i løpet av årene mellom 1920 og 1940. Brevene kommer selvsagt fra julenissen, med kjærlige oppdateringer om hva som foregår på Nordpolen. Nissens venn, isbjørnen, får også et ord med i blant. En hjertevarm julekalender fra skaperen av en av verdens høyst elskede universer. Letters from Father Christmas finnes også i paperback-variant.

 

Til slutt vil vi gjerne anbefale årets nykommer: En Green Christmas-kalender. Denne inspirerende, lille kalenderen oppmuntrer til å ta vare på omgivelsene våre og klimaet i julen, og gir deg daglige tips som er enkle å følge, til hvordan du kan skape en bærekraftig juletid for deg og dine. Hvert kapittel i denne boken hjelper deg med å finne gode løsninger for ting du ikke lenger føler du trenger, og morsomme ideer om ting du kan gjøre med de du er glad i. Glem gavekjøret og alle våre andre handletips et øyeblikk, og snu fokuset tilbake mot det viktigste av alt – glede og samvær.