Jakten på gullosten

pris på nett

249 kr

pris i butikk

249 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Cappelen Damm
De to små musene Musse og Helium har fått i oppgave å redde Dyreriket og dets innbyggere fra de onde duejegerne. De må derfor ut på et spennende eventyr for å finne den magiske gullosten. På veien...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Kun 1 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Jakten på gullosten 1
Jakten på gullosten 1

De to små musene Musse og Helium har fått i oppgave å redde Dyreriket og dets innbyggere fra de onde duejegerne. De må derfor ut på et spennende eventyr for å finne den magiske gullosten. På veien møter de både gode og onde skapninger, og det er ikke lett å vite hvem de kan stole på.

Musse og Helium møter på mange overraskelser, og det viser seg at deres venner Ta-Ta og Gribbeline ikke har fortalt hele sannheten om Dyreriket. Det skjer uforklarlige ting som at usynlige bruer dukker opp, skapninger går opp i røyk og det virker som at trestubber kan prate!

Det blir ingen rolig start på eventyret for våre små venner. Men nå er de i gang! Bli med du også!

 

Jakten på gullosten er den andre boka i serien om Musse og Helium.

En bok for hele familien! Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6-10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år.

Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse. Musse & Helium har siden 2018 solgt over 400 000 bøker og lydbøker i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.

SKU
9788202722920
Detaljer
SKU 9788202722920
Språk Norsk Bokmål
Antall Sider 232
Volum 2
Serie Musse & Helium
Format Hardcover
Utgiver Cappelen Damm
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Camilla Brinck
Avansert Format Hardcover