Isabelas magiske dør

 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO

Pris

kr  249

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
eller
Klikk & Hent
Anbefalt alder: 5+ Antall deler: 114 Magien venter i settet LEGO® ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201), som består av en dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker som...
Isabelas magiske dør 1
Isabelas magiske dør 1 Isabelas magiske dør 2 Isabelas magiske dør 3 Isabelas magiske dør 4 Isabelas magiske dør 5 Isabelas magiske dør 6 Isabelas magiske dør 7 Isabelas magiske dør 8 Isabelas magiske dør 9 Isabelas magiske dør 10

Anbefalt alder: 5+
Antall deler: 114

Magien venter i settet LEGO® ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201), som består av en dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker som barn kan bruke for å dekorere settet på sin måte, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere ... Det er helt magisk!

Lek hvor som helst
Settet kan tas med overalt, og gir fans av Disneys Encanto mange festlige og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken kan fortsette i det uendelige.

Unike figurer
Det magiske LEGO ǀ Disney settet har tre mikrodukkefigurer – Disneys Isabela, Luisa og Mirabel – samt LEGO figurer av en fugl og sommerfugl, som får leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker åvise fram nye leker til vennene sine.

 • Gi barn massevis av filmbasert lekeinspirasjon med dette unike settet LEGO® ǀ Disney Isabelas magiske dør (43201). Lås opp, åpne døra og la moroa begynne!
 • Hva venter bak den låste døren? Det byggbare settet har 114 klosser, en dør med lås og nøkkelkjede. Når døren er åpen, er det en modell i midten. Klistremerkeark og lekestartere inspirerer til fantasifull lek.
 • Inneholder LEGO® figurer av Disneys Isabela, Luisa og Mirabel, pluss fugl og sommerfugl, som baner vei for kreative eventyr, enten settet brukes alene eller sammen med andre sett (selges separat).
 • Alle fans av Disneys Encanto fra fem år og oppover, vil elske denne unike modellen. Åpne døren og tre inn i en komplett miniatyrverden med fungerende lås og dreieskive, samt tøffe funksjoner og kult tilbehør som inspirerer til lek.
 • Bærbare eventyr. Når døren er «åpen», er modellen 7 cm høy, 22 cm bred og 12 cm dyp. Settet kan enkelt slås sammen og tas med til venner, og det er dessuten svært dekorativt.
 • Har du lyst til å gi barn en enda heftigere byggeopplevelse? Nå er det mulig, takket være digitale Instructions PLUS. Med intuitive funksjoner som zooming, rotering og skyggebilder for en digital LEGO® byggeopplevelse!
 • Denne byggbare lekemodellen fra Disneys Encanto har detaljerte mikrodukkefigurer, ulike skapninger og gjenkjennelige steder som inspirerer barn til gøyal lek og styrker viktige ferdigheter som kreativ tenking og visualisering.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
SKU
5702017097442
Detaljer
SKU 5702017097442
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Disney
Format Boks
Utgiver LEGO