I tilfelle dommedag: Enkel beredskap for vanlige folk

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Dokumentar og Fakta
  • Slippdato: 24. sep. 2019
  • Forlag: Kagge forlag
kr  359,10

Ikke medlem

kr  399

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Beredskapsboken alle husstander burde ha. Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse....

Beredskapsboken alle husstander burde ha.

Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse. Faktisk oppga hele to av tre nordmenn i fjor at de ikke hadde noen plan for et slikt scenario. Kanskje var det derfor Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) før jul sendte ut en brosjyre til alle husstander i landet. Der fikk vi beskjed om å skaffe oss 20 ting som skal ligge parat i tilfelle en krise rammer.

Men hvordan oppbevarer du egentlig disse vanndunkene staten mener vi bør ha liggende? Og hvordan løser du toalettsituasjonen dersom vann og strøm forsvinner? Denne boken gir deg svaret og lærer deg hvordan du etablerer en enkel og god egenberedskap. Leser du den, vil 72 timer i en krisesituasjon kanskje ikke bli helt krise allikevel. Det kan til og med bli ganske koselig.

SKU
9788248924128
Sjangere: Dokumentar og Fakta
Detaljer
SKU 9788248924128
Antall Sider 224
Språk Norsk Bokmål
Sjanger Dokumentar og Fakta
Format Hardcover
Utgiver Kagge forlag
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Egil Aslak Aursand Hagerup
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Voksen