Harry Potter og fangen fra Azkaban: Illustrert utgave

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Cappelen Damm
kr  399,20

Ikke medlem

kr  499

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Etter et magisk uhell av enorme proporsjoner rømmer Harry Potter fra Dumlingene og Søndre Syting med Fnattbussen. Han er sikker på at han er i kjempetrøbbel, men Magidepartementet har større...
Etter et magisk uhell av enorme proporsjoner rømmer Harry Potter fra Dumlingene og Søndre Syting med Fnattbussen. Han er sikker på at han er i kjempetrøbbel, men Magidepartementet har større problemer å hanskes med. Sirius Svaart, beryktet fange og lojal tilhenger av Fyrst Voldemort, er på rømmen fra fengselet Azkaban. Det sies at han er ute etter Harry, og Magiministeren har sendt desperantene fra Azkaban for å patruljere skolegården med skremmende, sjelsugende kyss.

I sitt tredje år på Galtvort blir Harry forfulgt av mørke rykter og dødsvarsler, og han får vite mer om sin fortid i møtet med Mørkets herres mest trofaste tjener.

Den etterlengtede illustrerte utgaven av den tredje boken i J.K. Rowlings klassiske serie vibrerer av magiske øyeblikk, tryllet fram av Kate Greenway-vinner Jim Kays detaljrike malerier og blyanttegninger.
SKU
9788202476007
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788202476007
Antall Sider 326
Utgave Illustrated edition
Språk Norsk Bokmål
Volum 3
Serie Harry Potter: Illustrerte utgaver
Sjanger Fantasy
Illustratør Jim Kay
Format Hardcover
Utgiver Cappelen Damm
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere J. K. Rowling, Jim Kay
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 12+, Barn 9-12 år
Andre produkter du kanskje vil like?