Hall of Fame: Paul Murry HC ( 2)

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Humor
  • Forlag: Egmont
kr  328,50

Ikke medlem

kr  365

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Hall of Fame - Paul Murry 2 Mikke Mus var på femtitallet en helt som fikset alt - om det var krokodiller ute I sumpjungelen eller sjiraffridning på savannene i Afrika. Alt ordnet seg for en smart og...
Hall of Fame - Paul Murry 2 Mikke Mus var på femtitallet en helt som fikset alt - om det var krokodiller ute I sumpjungelen eller sjiraffridning på savannene i Afrika. Alt ordnet seg for en smart og positiv liten fyr, og alle skurker som møtte den kjappe musen ble fersket og staffet. Slik var femtitallets Mikke Mus, for slik skrev Carl Fallberg om ham og slik ble han tegnet av Paul Murry. Paul Murry boknummer to i Hall og Fame-serien inneholder noe av de mest spennende Fallberg/Murry historiene. Vi får være med Mikke og Langbein på jakt etter de levende robotene, på en flyvende øy og helt til Afrika i historien Linselusene, som trykkes her for første gang i sin helhet. Vi får også lese to av Murrys første Donald Duck historier, der Donald som vanlig får problemer på grunn av guttenes rampestreker.

Denne boken inneholder følgende historier: I fremmedlegionen, Tre er to for mye, Det bobler over, Donald Duck, Sumpskogens hemmelighet, Linselusene, Robotmysteriet, Super-Langbein, Gårsdagsgården, Spøkelseskladden, Det sultne spøkelset, og Forsvinningskunstneren.
SKU
9788242931436
Sjangere: Humor
Detaljer
SKU 9788242931436
Opprinnelsesland : Norge
Serie Disney's Hall Of Fame
Forfattere Paul Murry
Sjanger Humor
Format Hardcover
Utgave 1
Avansert Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Volum 2
Utgiver Egmont
Antall Sider 190