Vi opplever tekniske utfordringer knyttet til registrering av nye kunder. Vi jobber med saken.

Grindelwalds forbrytelser: det opprinnelige filmmanuskriptet

Fabeldyr , Vol. 2
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Cappelen Damm
kr  269,10

Ikke medlem

kr  299

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Den mektige svarte trollmannen Gellert Grindelwald er blitt avslørt i New York, ved Salmander Fisles hjelp. Men Grindelwald gjør alvor av sin trussel; han unnslipper og går i gang med å verve...
Grindelwalds forbrytelser 1
Grindelwalds forbrytelser 1

Den mektige svarte trollmannen Gellert Grindelwald er blitt avslørt i New York, ved Salmander Fisles hjelp. Men Grindelwald gjør alvor av sin trussel; han unnslipper og går i gang med å verve tilhengere, selv om de fleste ikke forstår hans virkelige mål: å samle mange nok fullblods trollmenn til å herske over alle umagiske vesener. Albus Humlesnurr verver sin gamle Galtvort-elev, Salmander, som nok en gang tar opp kampen. Han kan jo ikke vite om farene som venter ... Frontene hardner mens trollmannsverdenen blir stadig mer splittet, og kjærlighet og lojalitet blir satt på prøve, selv mellom de nærmeste.

Grindelwalds forbrytelser er filmmanus nummer to i en planlagt serie på fem, skrevet av J.K. Rowling, forfatteren bak den internasjonale bestselgerserien om Harry Potter. Denne delen utspiller seg i 1927, bare noen måneder etter begivenhetene i Fabeldyr og hvor de er å finne. Her forflytter vi oss fra New York til London, Paris og helt tilbake til Galtvort i en historie om magi og mysterier og et nytt og spennende kapittel om trollmannsverdenen.

SKU
9788202617189
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788202617189
Antall Sider 287
Språk Norsk Bokmål
Volum 2
Serie Fabeldyr
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Utgiver Cappelen Damm
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere J. K. Rowling
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 12+, Barn 9-12 år