Greta og kjempene: inspirert av Greta Thunbergs kamp for å redde jorda vår

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Figenschou
kr  224,10

Ikke medlem

kr  249

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
The Guardian og Sunday Times kåret GRETA OG KJEMPENE til en av ÅRETS BESTE BØKER da den kom ut! Greta bor i en vakker skog truet av kjemper. Da kjempene kom til skogen, begynte de å hugge ned trær...
Greta og kjempene: inspirert av Greta Thunbergs kamp for å redde jorda vår 1
Greta og kjempene: inspirert av Greta Thunbergs kamp for å redde jorda vår 1

The Guardian og Sunday Times kåret GRETA OG KJEMPENE til en av ÅRETS BESTE BØKER da den kom ut!

 

Greta bor i en vakker skog truet av kjemper. Da kjempene kom til skogen, begynte de å hugge ned trær for å bygge hus. Nå er det nesten ikke noe skog igjen. Dyrene er redde og spør Greta om hjelp. Heldigvis får hun en idé.

Historien i «Greta og kjempene» er inspirert av Nobels fredspris-nominerte Greta Thunberg, jenta som engasjerte en hel verden med sitt mot og miljøengasjement. Fortellingen bærer i seg håp og fremtidstro, og viser hva vi som enkeltmennesker kan gjøre for å passe på jorda vår.

For som Greta selv sier: «Ingen er for liten til å kunne gjøre en forskjell.»

Boken er trykket på 100% resirkulert papir. Ved å kjøpe denne boken gir du 3 prosent av utsalgsprisen til Greenpeace Norge.

 

Et oppløftende eventyr fra vår tid, vidunderlig vakker illustrert og nydelig skrevet. - Liz Pichon, forfatteren av Tom Gates-serien

GRETA & KJEMPENE er «et must» i alle familier og i alle klasserom der det finnes barn. - Fra anmeldelsen på nettstedet Lese-hubben (Reading hub)

En vakkert sammenvevd historie, som bruker Greta Thunbergs episke klima-kamp som inspirasjon til å skrive et moderne miljø-eventyr. - Fra anmeldelsen på nettstedet «Les for meg pappa» (Read it Daddy)

Forfatter Zoë Tucker har formet denne historien, som handler om motstand, til en magisk fabel i H.C. Andersens bilde. - Anmeldelse i Illustratør Foreningen AOI (Assosiation of Illustrators)

SKU
9788293335955
Detaljer
SKU 9788293335955
Antall Sider 32
Språk Norsk Bokmål
Illustratør Zoe Persico
Format Hardcover
Utgiver Figenschou
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Anitra Figenschou, Zoë Tucker
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 3-6 år, Barn 6-9 år