Gravbøygen våkner

Alvetegnet , Vol. 1
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Slippdato: 7. feb. 2020
  • Forlag: Cappelen Damm
kr  179,10

Ikke medlem

kr  199

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
I sommerferien drar Espen sammen med moren opp til gården til morfar. Men morfar har begynt å bli "litt tullete", og det er nå Espens onkel som driver gården. Til morfars voldsomme protester skal...

I sommerferien drar Espen sammen med moren opp til gården til morfar. Men morfar har begynt å bli "litt tullete", og det er nå Espens onkel som driver gården. Til morfars voldsomme protester skal onkel Svein hugge ned Gammalskauen.


Etter et lynnedslag kommer Espen over en meget spesiell nøkkel i skogen. Nøkkelen fører Espen til en ny verden: En parallell virkelighet der omgivelsene er de samme, men hvor trær, dyr og fugler kan snakke, og hvor nisser, alver, tusser og skrømt dukker opp. Men farer truer. Hvis skogen hugges ned, vil alvene være forsvarsløse, og selveste Gravbøygen vil utrydde dem. De har valgt Espen til å kjempe for dem, men Espen vegrer seg. Han har alltid gått utenom problemene. Men det de onde maktene ikke vet, er at det også står ei jente bak ham: Eva.


Gravbøygen våkner er første bok i Alvetegnet-serien, en oppsiktsvekkende, norsk fantasy som kommer til å sette nervene dine i høyspenn og som beviser at eventyrets tid ikke er over.

SKU
9788202429942
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788202429942
Antall Sider 278
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie Alvetegnet
Sjanger Fantasy
Format Paperback
Utgiver Cappelen Damm
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Sigbjørn Mostue
Avansert Format Paperback
Aldersgruppe Barn 12+