Gloomhaven: Jaws of the Lion

pris på nett

Tilbudspris 494,10 kr Vanlig pris 549 kr

pris i butikk

549 kr
  • Format: Selvstående Utvidelse
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 30. sep. 2020
  • Forlag: Cephalofair Games
Gloomhave: Jaws of the Lion er et standalone spill som tar sted før hendelsene i Gloomhaven. Spillet inkluderer fire nye karakterer - Valarath Red Guar (tank, kontrollør av massene), Inox Hatchet...

Drømmer du om å spille Gloomhaven men synes at det er altfor stort og altfor komplekst?

Prøv Jaws of the Lion istedenfor. Dette er en forenklet versjon av Gloomhaven: en mindre eske, kortere kampanjer og en av de beste opplæringene jeg har sett i et brettspill. Ett godt utgangspunkt for å starte ditt eventyr i Gloomhaven- verden.

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Gloomhaven: Jaws of the Lion 1
Gloomhaven: Jaws of the Lion 1

Gloomhave: Jaws of the Lion er et standalone spill som tar sted før hendelsene i Gloomhaven. Spillet inkluderer fire nye karakterer - Valarath Red Guar (tank, kontrollør av massene), Inox Hatchet (skytevåpen), Human Voidwarden (støtte, tankekontroll), og Quatryl Demolitionist (nærkamp, manipulasjon av hindringer) - som også kan brukes i det originale Gloomhaven.

 

Spillet inkluderer også 16 monstre og en ny kampanje med 25 scenarioer hvor spillerne blant annet skal undersøke mystiske forsvinningssaker inne i byen. Er det Vermlings som har vært på ferde, eller er det noe langt mer uhyggelig?

Gloomhaven: Jaws of the lion er et spill for mindre erfarne Gloomhaven spillere, slik at man lettere kan komme seg inn i hvordan det skal spilles. Ting som de tungvinte papp-kartene har blitt byttet ut, og spillerne skal nå spille i selve boken. Boken inkluderer nye, unike illustrasjoner til et hvert scenario. Den siste hindringen for de fleste nye spillere - selve reglene - har blitt gjort mye enklere gjennom en forenkling av reglene og et nytt fem-scenario læreprogram som gjør det mye lettere å kaste seg inn i spillet. 

SKU
644216610563
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 644216610563
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Isaac Childres
Sjanger Fantasy
Format Selvstående Utvidelse
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 30 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 5
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Serie : Gloomhaven
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Utgiver Cephalofair Games