Gloomhaven

Av Isaac Childres

pris på nett

Tilbudspris 1259,10 kr Vanlig pris 1399 kr

pris i butikk

1399 kr
  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 60 minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2017
  • Forlag: Cephalofair Games

Mitt absolutte favorittspill! Gloomhaven har en dybde få spill kan matche, både i design, spillmekanikk og historie. Her gjelder samarbeid og strategi, du trenger kanskje litt flaks, men mest evnen til å improvisere, tilpasse deg og utnytte de situasjonene som oppstår. 

Du velger i starten mellom ulike karakterer som har veldig ulike spillmekanikker, og så låser du opp flere nye karakterer underveis. Vi er en variert gruppe med semi-erfarne spillere. Noen av karakterene i spillet er mer kompliserte å utnytte enn andre, men ettersom vi selv kan velge hvilke vi tar gjør det at selv de som ikke liker å tenke lenge og planlegge fem runder frem i tid kan finne en karakter som passer for dem. 

Hvordan du bruker din karakter vil avhenge av både hvem du spiller med, hvilke karakterer og egenskaper de har, men også hvilke kort/egenskaper du velger å bruke. Og når du begynner å mestre en karakter fult ut? Bytt karakter og spill på en helt annen måte! Dette er litt av poenget, spillet er lagt opp til at du skal bytte karakter flere ganger underveis! Jeg var veldig knyttet til min første karakter, mage-aktig spellcaster, men jeg satte pris på utfordringen ved å lære å mestre en helt ny og annerledes spellcaster. Min nye karakter er faktisk veldig gøy å spille, selv om jeg knotet litt i starten. Jeg måtte lære meg å tenke helt nytt rundt bruk av kort og planlegging for det er en helt annen kampstrategi!

Spillet endres og utvikles med spillerne, dine valg åpner nye områder, og stenger andre. Min gruppe har spilt ca. annenhver måned i over ett år og har fremdeles steder å se/oppdage, skatter å finne og monstre å bekjempe. Du får mye moro for pengene i denne boksen! 

Gøy, utfordrende, og ekstremt tilfredsstillende når man får til en spesielt god kombo. Vil bytte karakter igjen!

- Line, bokansvarlig Outland Oslo.

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

315+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Gloomhaven
Gloomhaven

Gloomhaven er et samarbeidsspill hvor du gjennom en serie med taktiske kamper spiller deg gjennom en rik og spennende historie.

Dette er et såkalt Legacy-spill, det vil si at spillet utvikler seg mellom hver spilling og dere tar valg som påvirker resten av spillverdenen. Her spiller du rollen som en omreisende leiesoldat som har sine egne styrker og svakheter og sin egen motivasjon for å komme til Gloomhaven. På begynnelsen av spillet velger du en av seks mulige klasser og kaster deg ut i det første oppdraget. Etter hvert som dere spiller vil dere kunne gjøre karakterene sterkere med erfaringspoeng og bedre utstyr, låse opp nye oppdrag, pensjonere karakterer, låse opp nye klasser og gjøre valg underveis som påvirker hendelser og oppdrag senere i spillet.

Vi har i vår blogg beskrevet Gloomhaven som et spill som er passende for to spillere. Dette blogginnlegget finner du her

Spillet bruker kort i to forskjellige størrelser.
Vi anbefaler at du bruker kortlommer for å beskytte kortene slik at de varer lengre.

  • De store kortene er det 727 av og kortlommer finner du her
  • De små er det 975 av og kortlommer til disse finner du her

Du trenger ikke kortlommer til alle kortene hele tiden, men vi anbefaler at du minst har 400 små sleeves og 150 store. Da har du nok til å beskytte alle kortene som brukes hyppigst.

Tips:
For å korte drastisk ned på tiden det tar å sette opp og rydde ned spillet kan vi anbefale at du anskaffer en GloomBox. Du kan også gjøre markedet i spillet mer oversiktlig ved å anskaffe et kortalbum.

SKU
19962194719
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 19962194719
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Isaac Childres
Sjanger Fantasy
Språk Engelsk
Format Grunnsett
Brettspill Type Tematiske spill
Minimum Spilltid 60 minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 4
Antall Spillere 1, 2, 3, 4
Beholdning Outland Nettbutikk
Serie : Gloomhaven
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Produsent / Forlag : Cephalofair Games
Mekanikk Historiefortelling, Rollespill
Andre produkter du kanskje vil like?