Glitrende Gullmynter

Donald duck , Vol. 5
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Humor
  • Forlag: Egmont
kr  95,20

Ikke medlem

kr  119

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Har du prøvd å bade i penger før? Dykke som en sel ned i gullmynter, bore deg igjennom som en muldvarp og helle de over hodet? Penger betyr (nesten) alt for onkel Skrue, men er det egentlig mulig å...

Har du prøvd å bade i penger før? Dykke som en sel ned i gullmynter, bore deg igjennom som en muldvarp og helle de over hodet? Penger betyr (nesten) alt for onkel Skrue, men er det egentlig mulig å stjele de fra han?
B-gjengen og Magica forsøker alltid å bryte seg inn i pengebingen, men hva om de slår seg sammen med noen av Skrues andre fiender? Og hva skulle Skrue gjort uten Fantonald? I tillegg blir vi bedre kjent med B-gjengens hund Ovnsrøret!

Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn 10+!

SKU
9788242966391
Sjangere: Humor
Detaljer
SKU 9788242966391
Opprinnelsesland : Danmark
Serie Donald duck
Forfattere Alessandro Barbucci, Alessandro Perina, Corrado Mastantuono, Fabrizio Mazzotta, Francesco Artibani, Guido Scala, Henrik Hildre, Jens Erik Røsåsen, Kjell Frostrud Johnsen, Lello Arena, Silvano Caroti, Walt Disney Company
Sjanger Humor
Format Paperback
Utgave 1st
Avansert Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Volum 5
Utgiver Egmont
Antall Sider 272
Illustratør Guido Scala,Alessandro Perina,Alessandro Barbucci,Corrado Mastantuono