A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 120+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2011
  • Forlag: Fantasy Flight Games

Kongen er død. Kampen om tronen er i gang i dette brettspillet basert på George. R.R. Martin’s Game of Thrones. Her tar man kontroll over hæren og de elskede (og hatede) hovedkarakterene til en av de 7 husene. Det gjelder å ha kontroll på både intrigene, sin egen hær, politikken som forandres utover spillet og ikke minst White Walkers - Dette spillet føles mer som serien enn man skulle tro. Jeg føler virkelig at man må gjøre alt i sin makt for å vinne i dette spillet, og det finnes flere måter å gjøre det på. Et solid spill jeg anbefaler til alle som liker strategi.

- Fredrik, Outland Oslo.

kr  809,10

Ikke medlem

kr  899

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Kong Robert Baratheon er død, og Westeros riker gjør seg klare til krig. I den andre utgaven av “A Game of Thrones: The Board Game”, tar tre til seks spillere på seg rollen som de store husene i de...

Kong Robert Baratheon er død, og Westeros riker gjør seg klare til krig.

 

I den andre utgaven av “A Game of Thrones: The Board Game”, tar tre til seks spillere på seg rollen som de store husene i de syv kongerikene i Westeros, mens de søker kontroll over jerntronen ved hjelp av diplomati og krigføring. Baser på de bestselgende fantasi bøkene av George R R Martin, “A Game of Thrones” er et episk brettspill som tar mer enn bare militærmakt å vinne. Tar du makten gjennom ren styrke, bruker du honningsøte ord for å snike deg til tronen, eller klarer du å ta makten ved å få befolkningen på din side? Gjennom strategisk planlegging, mesterlig diplomati, og gjennomtenkt spilling kan du spre din innflytelse over hele Westeros! 

 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
9781589947207
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9781589947207
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Christian T. Petersen
Sjanger Fantasy
Format Grunnsett
Brettspill Type Tematiske spill
Aldersgruppe Voksen
Språk Engelsk
Leverandørstatus Tilgjengelig
Minimum Spilltid 120+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 120 - 240 minutter
Antall Spillere 3 - 6
Antall Spillere 3, 4, 5, 6+
Anbefalt Antall Spillere 4 - 6
Utgiver Fantasy Flight Games
Mekanikk Auksjon eller Budgivning, Bløffing
Illustratør Tomasz Jedruszek, Henning Ludvigsen