Frøyas vrede

Vol. 1
Av L.T. Lindberg

pris på nett

299 kr

pris i butikk

299 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Forlaget Gullhår

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Kun 2 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Frøyas vrede HC
Frøyas vrede HC

Da faren til Magne plutselig dør, og sorgen tar knekken på moren, er det stillheten som gnager verst.

Et nedarvet familieklenodium og en lapp fra pappa setter eldgamle planer i sving. For at Magne skal unnslippe en verden på randen av krig, blir han fraktet tusen år tilbake i tid for å unnslippe den bitre gudinnen Frøya og hennes planer for herredømme. På en høvdinggård i vikingtiden finner han trøst og styrke i to usannsynlige venner. Høvdingdatteren som fortsatt er ugift og som ingen forstår seg på, og gutten som ikke får dra på tokt og som har alt å bevise ...

Da Odin selv kommer på besøk med dystre nyheter, er tiden inne for dem til å dra videre: gudesønnen, heksa og den utstøtte. Men nå har Magne fra Fredrikstad et problem: hva skjer om man dør tusen år før man blir født?

 

Her er det spenning, kjærlighet, og humor. Vi får dype konflikter med interessante vendinger, og nye intriger mellom forskjellige blodslinjer. Men midt i det fantastiske og fabelaktige, finner vi det realistiske, det historiske og det genuine. Vennskapet med Halvar, Hedda og Magne setter seg fast i benmargen, og alt er lagt til rette slik at vi sitter limt til sidene.

Her har forfatter tatt i bruk Oslo vikingskipsenter, Midgard vikingsenter og Fredrikstad Bibliotek. Bøker av Kim Hjardar, samt noen direkte spørsmål direkte til ham for å forsikre kvalitet er også med. Her har forfatter gått i dybden til de grader det er mulig. Islandske lærere og poeter har satt sitt preg på det språklige og kommet med oversettelser og gode forslag, samt geologer og historiske dokumenter.

SKU
9788269222425
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788269222425
Antall Sider 246
Serie : Runenes hemmelighet ( 1)
Volum 1
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Forlaget Gullhår
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere L.T. Lindberg
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Ungdom (12-18)