Varen er på tilbud i vår Outlet-kampanje. Den ekstra gode medlemsrabatten er kun tilgjengelig ved kjøp på nett.

Fremmedsteds reisebyrå

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Solum Bokvennen

Hver koffert er en ny verden, og for Flikk blir dette VIP-billetten til barndommen hun ønsket seg, men aldri fikk. Men ikke alt er lek og moro når hun må redde sin egen, og alle andre verdener, fra en mystisk fare. En bok om å vokse opp for fort som rykker hardt i hjertetrådene, med fine karakterer og et spennende mysterium.

- Mia, bokansvarlig, Outland Oslo.

kr  89,70

Ikke medlem

kr  299

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
VELKOMMEN TIL FREMMEDSTEDS REISEBYRÅ - DER HVER KOFFERT TAR DEG MED TIL EN UNIK OG UKJENT VERDEN. ÅPNE OPP LOKKET OG HOPP OPPI! Da tolv år gamle Flikk Høst tilfeldigvis snubler over Fremmedsteds...

VELKOMMEN TIL FREMMEDSTEDS REISEBYRÅ - DER HVER KOFFERT TAR DEG MED TIL EN UNIK OG UKJENT VERDEN. ÅPNE OPP LOKKET OG HOPP OPPI!

Da tolv år gamle Flikk Høst tilfeldigvis snubler over Fremmedsteds reisebyrå, oppdager hun en vidunderlig hemmelighet: Det finnes hundrevis av andre verdener - ja, et helt multivers! I reisebyrået oppbevares det noen helt spesielle kofferter, og hver av dem åpner en dør inn til en ny verden.

Som medlem av Det fremmedstedlige selskap oppdager Flikk snart at noe i det magiske multiverset ikke er som det skal. Kraftige snøstormer dukker opp midt på sommeren, hele gater forsvinner sporløst i byene og en av koffertene fører henne til en verden som er helt øde og forlatt.

Flikk kaster seg ut i et kappløp med tiden og legger ut på en reise gjennom ukjente verdener. Hun bryter selskapets regler og presser magiens grenser til det ytterste i et forsøk på å finne ut av hva som egentlig skjer. Men vil hun klare det før alle verdenene - inkludert hennes egen - forsvinner og blir borte for godt?

HOPP OPPI KOFFERTEN, OG LEGG UT PÅ MAGISKE EVENTYR!
Dette er første bok i serien om Flikk Høst og Fremmedsteds Reisebyrå.

SKU
9788256023707
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788256023707
Info box Varen er på tilbud i vår Outlet-kampanje. Den ekstra gode medlemsrabatten er kun tilgjengelig ved kjøp på nett.
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie Fremmedsteds Reisebyrå
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Utgiver Solum Bokvennen
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere L D Lapinski
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn