Fredløs

To konger, Vol. 2
Av Ole Åsli Tony Bakkejord
Goodreads
80 of 5
4.0000 / 5

pris på nett

249 kr

pris i butikk

249 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere:
  • Forlag: Envig

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Fredløs
Fredløs

Bok 2 i serien: To konger

Tony Bakkejord og Ole Åsli er tilbake med "Fredløs"; andre bok i trilogien "To konger". Her følger vi vikingenes herjinger gjennom England og Irland på midten av 800-tallet, både fra vikingenes eget og lokalbefolkningens perspektiv.

Vikingehærene som plyndret Irland sitter trygt i sine vinterleire. I villmarken kjemper Ulv for å overleve måneder med kulde og matmangel. Han er lyst fredløs av sine egne, og kan ikke vente noen nåde fra irene. Bare ved å finne Marcus og overgi han til jarlen, kan han vinne tilbake friheten og æren. Marcus har fått en ny sjanse, og han har intet ønske om å bli noens trell igjen. Hedningene står mellom han selv og Julia, og han gjør irenes kamp til sin egen. På andre siden av havet konfronteres Julia med ondskapen som rastløst lurer under overflaten overalt hvor mennesker bor.

"To konger" er tungt forankret i vår egen historie. Personene er oppdiktet, men det historiske bakteppet er tidsriktig. 800-tallet var brutalt, så vold, sykdom og død er selvsagt en del av fortellingen, men forfatterne har valgt å ikke utbrodere disse aspektene. Dermed er "Viking" og "Fredløs" spenningsbøker som vi anbefaler til både ungdom og voksne.

SKU
9788269091120
Sjangere:
Detaljer
SKU 9788269091120
Serie : To konger ( 2)
Volum 2
Serie To konger
Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Envig
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Ole Åsli, Tony Bakkejord
Avansert Format Paperback
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Fredløs
Din rangering
Besøk Goodreads for flere omtaler