Forbrytelse og Straff

  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Litterær
  • Forlag: Minuskel Forlag
kr  135,20

Ikke medlem

kr  169

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
«I vår verden flyter menneskeblod som sjampanje, og morderne blir helter og statsmenn! Å slippe bomber over mennesker er ikke mer anstendig enn det jeg har gjort.» Dostojevskijs Forbrytelse og...
«I vår verden flyter menneskeblod som sjampanje, og morderne blir helter og statsmenn! Å slippe bomber over mennesker er ikke mer anstendig enn det jeg har gjort.»
Dostojevskijs Forbrytelse og straff er trolig den mest originale mordfortellingen som noen gang er skrevet. Den er også en av de første. Handlingen er lagt til St. Petersburg en kvelende varm sommer, og hovedpersonen er Raskolnikov, en fattig student som brutalt dreper en gnien, gammel pantelånerske bare fordi han kan. Dermed tas leseren med inn i det forvirrede sinnet til en drapsmann - en intellektuell einstøing som isolerer seg fra venner og familie og føler seg utestengt fra samfunnet. Raskolnikov plages av en «storslagen tanke» som gradvis går over i en katt-og-mus-lek med politiet.
Fortellingen er dristig og levende oppdatert av manusforfatter David Zane Mairowitz og tegner Alain Korkos, og i denne versjonen befinner vi oss i dagens St. Petersburg, en by preget av «Gass-Putin»-generasjonen. I en omvendt krimgåte følger leseren en mann som er hevet over mistanke, men som til slutt angir seg selv. Men klarer han å finne frelse?
SKU
9788292796467
Sjangere: Litterær
Detaljer
SKU 9788292796467
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Alain Korkos, Alexander Leborg, David Zane Mairowitz, Fjodor Dostojevskij
Sjanger Litterær
Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Utgiver Minuskel Forlag
Illustratør Alain Korkos