Fenrisulven HC

Ragnarok, Vol. 1
Av Odin Helgheim

pris på nett

249 kr

pris i butikk

249 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Egmont

Ubbe lever det gode vikinglivet helt til Fenrisulven en dag angriper. Det får ringvirkninger for hele landsbyen og Ubbe blir nødt til å vokse opp fortere enn planlagt.

Odin Helgheims imponerer med Ragnaroks første bok Fenrisulven, som er hans første tegneserieroman. Den følger i fotsporene til Nordlys, med historier for barn som er innspirert av den norske mytologien. Et flott tilskudd til norske tengeserier.

Hege Tegneserieanvarlig - Outland Oslo

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

25+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Fenrisulven HC
Fenrisulven HC
Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake! Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterk mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Hva kan vel true idyllen? Svaret kommer brått da den fryktelige Fenrisulven hopper over gjerdet og går til angrep. Fenrisulven forsvinner like plutselig som den dukket opp, men følgene av det som har skjedd, gjør at Ubbe må vokse opp over natten: Han må bli en ekte viking. Da det dukker opp en gud i ravneskikkelse, som også leter etter Fenrisulven, virker det som om jakten på beistet vil føre Ubbe til selve Åsgard - gudenes rike - og det mot en fyrstelig belønning. Odin Helgheim (født 1996) er fra Sandefjord, men bodde som liten et par år i USA. Det var der han fattet en brennende interesse for tegneserier og begynte å tegne selv. Instagramkontoen studio_odin har over 200 000 følgere. Med den ønsker han å inspirere andre til å ta opp blyanten og skape egne tegneserier. «Ragnarok - Fenrisulven» er hans første tegneserieroman - i det som skal bli en lang og eventyrlig serie.
SKU
9788242967862
Detaljer
SKU 9788242967862
Opprinnelsesland : Norge
Serie Ragnarok
Forfattere Odin Helgheim
Språk Norsk Bokmål
Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 9-12 år
Avansert Format Hardcover
Serie : Ragnarok ( 1)
Volum 1
Produsent / Forlag : Egmont
Antall Sider 143
Andre produkter du kanskje vil like?