Lazarus Volume 1

Lazarus,
Av Greg Rucka Michael Lark
Goodreads
78.8 of 5
3.9400 / 5

pris på nett

Tilbudspris 109,65 kr Vanlig pris 129 kr

pris i butikk

129 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Dystopi, Science-Fiction
  • Slippdato: 22. okt. 2013
  • Forlag: Image Comics

Lazarus er science fiction gull!

Det er spenning og eksplosjoner og high tech duppeditter nok til å tilfredsstille alle som vil ha en actionpreget coming of age historie, men det er mange lag å grave i for dem som tar seg tiden og det lønner seg. Handlingen utspiller seg i en verden som til forveksling ligner vår egen, bare et lite stykke frem i tid. Global sivilisasjon er oppløst og verdens landområder er kontrollert av 16 ultrarike familier som styrer hvert sitt territorium.

Greg Rucka og Michael Lark har skapt en verden med beundringsverdig stor detaljrikdom. Hver familie har et gjenkjennelig særpreg som viser seg i teknologien deres, underholdningen, arkitekturen osv. Historien bak hver enkelt families vei mot overherredømme i sitt område er nøye utformet og ligger til grunn for dynamikken i forholdet mellom dem i seriens nåtid. Det er lett å se at serieskaperne har hentet mye inspirasjon fra tendenser i vår egen tid. Verdens aller rikeste kontrollerer formuer som nærmer seg brutto nasjonalprodukt for hele land og de akkumulerer mer rikdom i økende tempo. Det er ikke dermed sagt at de automatisk blir evil overlords, men det er et tankekors at stadig mer av verdens økonomiske rikdom samles på stadig færre hender. Nasjonalstatene har mange feil og mangler som vi er smertelig klar over, men det er ikke sikkert det er bedre for menneskeheten at finansfolk og entreprenører styrer verden. Les Lazarus for å få et lite innblikk i hvordan en slik fremtid kan se ut. Eller for å lese en god scifi med et bunnsolid plot og velplasserte twists. Eller bare for å se ufattelig bra koreografert kampsport med topptrente menn og kvinner i trange drakter utspille seg over flere sider. Det er lov det også.

-Tomas

Kategoriansvarlig - bøker | Outland

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Lazarus Volume 1
Lazarus Volume 1
Collecting the first four issues of the Eisner-winning team of RUCKA and LARK's critically acclaimed new series about Forever Carlyle, the Lazarus of the Carlyle Family. Included are the first four issues of story, as well as the previously released introductory four-page short 'Family: Prelude.' Collects LAZARUS #1-4
SKU
9781607068099
Sjangere: Dystopi Science-Fiction
Detaljer
SKU 9781607068099
Vekt (Kg) : 0.227000
Opprinnelsesland : USA
Serie Lazarus
Forfattere Greg Rucka, Michael Lark
Sjanger Dystopi, Science-Fiction
Språk Engelsk
Format Paperback
Leverandørstatus Tilgjengelig
Aldersgruppe Voksen
Avansert Format Paperback
Serie : Lazarus ( 1)
Produsent / Forlag : Image Comics
Antall Sider 96
Besøk Goodreads for flere omtaler
Andre produkter du kanskje vil like?