Fake news: Hva er greia med falske nyheter?

pris på nett

279 kr

pris i butikk

279 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Figenschou

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Fake news: Hva er greia med falske nyheter?
Fake news: Hva er greia med falske nyheter? Fake news: Hva er greia med falske nyheter? 2 Fake news: Hva er greia med falske nyheter? 3 Fake news: Hva er greia med falske nyheter? 4 Fake news: Hva er greia med falske nyheter? 5

En bok som hjelper barn og ungdom å skille FAKTA fra FAKE NEWS!

FALSKE NYHETER har eksistert til alle tider, men mengden nyheter har økt enormt. Vi trenger derfor å skjerpe vår kritiske tenkning i møte med vår daglige dose, det gjelder særlig BARNA VÅRE!

Denne boken handler om: Populisme, konspirasjonsteorier, sensur, ytringsansvar og ytringsfrihet, memer, folkejournalistikken og verdensveven, reklame og omskriving av historien, om myter og triksing med bilder, PRESSEN og publisitet.

Teksten er ikke insisterende, men innholdet oppfordrer oss til å bygge opp vår kritiske sans. Lære oss å skille troverdige kilder fra falske nyheter, sant fra usant! Være smarte! Være opplyste! Og ikke la oss lure!

 

En leser deler sine tanker om boka:

Det var flott å kunne lese denne teksten sammen med barna mine på 13 og 10 år. ETT AV BARNA TROR PÅ ALT HAN SER PÅ NETTET, DEN ANDRE ER MISTENKSOM TIL ALT.

I tillegg var boken morsom, og fikk godt fram poenget om hvordan falske nyheter kan oppstå. FAKE NEWS er definitivt «et must» for bokhyllen din og det lokale biblioteket. - anmeldt av psmith83

SKU
9788284310091
Detaljer
SKU 9788284310091
Serie : Hva er greia
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Figenschou
Opprinnelsesland : Norge
Avansert Format Hardcover