Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner

 • Format: Boks
 • Slippdato: 15. jan. 2021
 • Forlag: LEGO

Pris

kr  129

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Anbefalt alder: 6+ Antall deler: 61 Med lekesettet Kai mot skulkiner (71730) kan barn iscenesette det ultimate oppgjøret mellom det gode og det onde i form av helten Kai og erkefienden hans,...
Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 1
Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 1 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 2 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 3 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 4 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 5 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 6 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 7 Episk Stridssett – Kai mot Skulkiner 8

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 61

Med lekesettet Kai mot skulkiner (71730) kan barn iscenesette det ultimate oppgjøret mellom det gode og det onde i form av helten Kai og erkefienden hans, skulkineren. Settet inneholder en tøff, roterende kampplattform og et lite, klossebygd tempel og inspirerer barn til å utfolde seg i timevis med underholdende rollespill.

Alt barn trenger for fantasifull lek
Denne byggbare leken inneholder to minifigurer: en utgave av Kai som lanseres i januar 2021, og en Legacy skulkiner fra sesong 1 og 2 av LEGO® NINJAGO® TV-serien. De fire røde våpnene som følger med, bidrar til ekstra morsom kamplek.

De beste byggbare lekene for kreative barn
NINJAGO lekesett får barn til å ta en pause fra skjermen og delta i spennende eventyr i en fantasiverden. De lærer verdifulle ferdigheter og kan bli med ninjaheltene sine på spennende eventyr med en flott samling av ninjaleker som inkluderer roboter, fly og drager.

 • LEGO® NINJAGO® episk stridssett – Kai mot skulkiner (71730) lar barn iscenesette spennende og actionfylte kamper mellom helten Kai og den onde skulkineren.
 • Ninjalekesettet inneholder to minifigurer: en ny figur av Kai fra januar 2021 og en Legacy skulkiner fra sesong 1 og 2 av LEGO® NINJAGO® TV-serien. Inkluderer også fire røde våpen.
 • Settet inneholder også et detaljert, klossebygd tempel og en kul kampplattform som Kai bruker for å snurre rundt med et mektig våpen for å slå knockout påskulkineren.
 • Lekesettet består av 61 deler og byr på en gøyal byggeopplevelse for barn fra seks år og oppover. Det er perfekt som en «spontan» gave som barn alltid synes det er like morsomt å leke med.
 • Tempelet er 3 cm høyt, 12 cm bredt og 6 cm dypt. Formatet er perfekt for leking hjemme eller hos venner.
 • Gjenskap enda større episke LEGO® NINJAGO® kamper med andre sett: Zane mot nindroide (71731), Jay mot serpentiner (71732) og Cole mot gjenferdkriger (71733).
 • LEGO® NINJAGO® settenefår barn vekk fra skjermen og tar dem med inn i en verden full av fantasifull lek med ninjaheltene sine, hvor de lærer seg nyttige ferdigheter.
 • I mer enn seks tiår har LEGO® klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å ta fra hverandre hver gang. Du trenger ikke engang å ha ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016912142
Detaljer
SKU 5702016912142
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Ninjago
Format Boks
Utgiver LEGO