Ekstrabanesett Vrien Utfordring med Piranha Plant

pris på nett

399 kr

pris i butikk

399 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 27. des. 2020
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 7+ Antall deler: 267 Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med ekstrabanen Vrien utfordring med Piranha Plant (71382) og få enda mere moro med venner eller når de spiller...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanesett Vrien Utfordring med Piranha Plant 1
Ekstrabanesett Vrien Utfordring med Piranha Plant 1 Ekstrabanesett Vrien Utfordring med Piranha Plant 2 Ekstrabanesett Vrien Utfordring med Piranha Plant 3

Anbefalt alder: 7+
Antall deler: 267

Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med ekstrabanen Vrien utfordring med Piranha Plant (71382) og få enda mere moro med venner eller når de spiller alene. Ekstrabanesettet inneholder to pirajaplanter og en figur av Spiny som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire, samt en karusell du kan snurre for å velte pirajaplantene så du får tilgang til de tre klossene med røde mynter. Hopp på dem for å få store mengder digitale mynter! (Merk: Du må ha 71360 startbanesettet for å kunne spille interaktivt.)

Gå digitalt
LEGO Super Mario gratisappen med Instructions PLUS inneholder visningsverktøy som gjør det enda morsommere å bygge. Appen inspirerer til kreativ bygging og lek og er et trygt forum, hvor barn kan vise modellene sine.

Fysisk Mario-moro
Med LEGO Super Mario samlerlekesettene får barn spille med en fysisk versjon av den ikoniske Nintendo®-figuren. Med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan barn få enda mer moro ved å bygge unike nivåer.

 • Med ekstrabanesettet Vrien utfordring med Piranha Plant (71382) kan barn utvide LEGO® Super Mario™ startbanesettet sitt med snurre- og hoppeutfordringer i en klossebygd og giftig Soda Jungle.
 • Inkluderer LEGO® lekefigurer av ikoniske Super Mario™ fiender – to Piranha Plant-planter og en Spiny – som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire.
 • Inkluderer en snurrende karusell barn bruker for å velte pirajaplantene samt tre klosser med røde mynter. Hvis de klarer å hoppe på alle tre klossene innen tidsfristen, vinner de store mengder digitale mynter.
 • LEGO® lekesettet består av 267 deler. Det er gøyalt som bursdags- eller høytidsgave til kreative barn, og brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra sju år.
 • Modulen er 9 cm høy, 8 cm bred og 16 cm dyp i originaloppsettet, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sett på flere forskjellige måter.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, inspirasjon til ulike måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ leker gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og skape unike nivåer for spilling alene eller med andre.
 • Helt siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede og kompatible og alltid sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO® byggeklosser oppfyller krevende sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.
SKU
5702016913255
Detaljer
SKU 5702016913255
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO