Ekstrabanen Thwomp-Dropp

pris på nett

479 kr

pris i butikk

479 kr
 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 8+ Antall deler: 393 Gi LEGO® Super Mario™ fans en gøyal test med Ekstrabanen Thwomp-dropp (71376). Dette samlerlekesettet er et supert supplement til LEGO Super Mario startbanen...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanen Thwomp-Dropp 1
Ekstrabanen Thwomp-Dropp 1 Ekstrabanen Thwomp-Dropp 2 Ekstrabanen Thwomp-Dropp 3

Anbefalt alder: 8+
Antall deler: 393

Gi LEGO® Super Mario™ fans en gøyal test med Ekstrabanen Thwomp-dropp (71376). Dette samlerlekesettet er et supert supplement til LEGO Super Mario startbanen 71360) og inkluderer en glideplattform for LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet) med to balanseringsnivåer, en Thwomp figur og to Lava Bubble figurer samt en Lava Bubble vippefunksjon.

Bli digital
Digitale Instructions PLUS i LEGO Super Mario gratisappen gjør byggeprosessen enklere. Appen inneholder verktøy for zooming og rotering, tips til kreative måter å bygge om og leke på og er en trygg plattform, hvor fans kan dele ideer med hverandre.

Mario-moro i virkelighetens verden
LEGO Super Mario sett bringer en velkjent familiefavoritt ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Den modulære startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne, unike nivåer som byr på timevis med lek for grupper og enkeltspillere.

 • Spillere må vise hva de er gode for og unngå Thwomp i det utfordrende settet LEGO® Super Mario™ Ekstrabanen Thwomp-dropp (71376), som utvider LEGO Super Mario startbanesettet med enda et gøyalt spillnivå.
 • Dette LEGO® Super Mario™ lekesettet inkluderer en glideplattform for LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet), Thwomp og to Lava Bubble figurer samt en stang som Thwomp kan skli ned.
 • For å teste ferdighetene sine og oppnå enda bedre mestringsfølelse kan barn velge å plassere LEGO® Mario™ enten på den knottebelagte eller den glatte delen av glideplattformen.
 • Dette LEGO® lekebyggesettet består av 393 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave til kreative barn fra åtte år og oppover. Det inspirerer barn til å lage nye nivåer som de kan utvide startbanesettet På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette modulære settet over 32,5 cm høyt, 27 cm bredt og 17,5 cm dypt. Det kan omorganiseres og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange ulike måter.
 • Ekstrabanesettet krever ikke batterier – få ekstra fart på gameplayet ved å kombinere det med startbanen.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder byggeinstruksjoner og inspirasjon til kreative måter å spille på. Appen er en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med hverandre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ samlerlekene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Settene byr på utallige muligheter for ekspansjon, ombygging og tilpasning av egne nivåer, og de kan spilles i grupper eller alene.
 • Byggere trenger ikke en superstjernes krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® byggeklosser! Siden 1958 har LEGO klosser oppfylt de strengeste bransjestandarder, og det gir ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO® byggeklosser testes og analyseres grundig, slik at du kan være trygg på at dette unike lekesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016687194
Detaljer
SKU 5702016687194
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO