Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide

pris på nett

399 kr

pris i butikk

399 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 7+ Antall deler: 217 Med dette gøyale ekstrabanesettet (71365) kan fans utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med en Pirajaplante Power Slide-utfordring og øve seg på å bli...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide 1
Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide 1 Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide 2 Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide 3

Anbefalt alder: 7+
Antall deler: 217

Med dette gøyale ekstrabanesettet (71365) kan fans utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med en Pirajaplante Power Slide-utfordring og øve seg på å bli flinkere til å samle mynter. Dette lekesettet for samlere inkluderer en glideplattform på et vippebrett med pirajaplanter i hver ende, en tidsblokk som gir LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) ekstra spilletid på banen samt figurer av Goomba Koopa Troopa som skal beseires. Denne byggeleken er en flott gave til barn og kan brukes sammen med Mario startbanesettet (71360) som inneholder LEGO Mario figuren og kan omorganiseres, sånn at man får flere gameplay-alternativer.

Gratis app
LEGO Super Mario gratisappen inneholder Instructions PLUS som gjør det lett å bygge modellen, samt tips om kreative måter å bygge og leke på. I tillegg er appen en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med andre fans.

Grenseløs og kreativ lek
LEGO Super Mario sett bringer en velkjent familiefavoritt ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene får fans bygge sine egne, unike nivåer.

 • Barn kan bruke det kule settet Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide (71365) sammen med LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario (71360) og konkurrere mot venner om hvem som løser glideplattform-vippebrett-utfordringen best.
 • Samlerlekesett med byggbart vippebrett med glideplattform som LEGO® Mario™ figuren (følger ikke med) skal stå på. Spillere må vippe fort for å vinne mynter, men også passe seg for pirajaplantene i hver ende av brettet.
 • Ekstrabanens tidsblokk gir spillere muligheten til å få mer spilletid på banen. Settet inneholder også lekefigurer av Goomba og Koopa Troopa som LEGO® Mario™ må beseire for å vinne flere mynter.
 • Denne LEGO® byggeleken består av 217 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra sju år og oppover. Leken inspirerer barn til å lage sine egne, unike nivåer og lære seg nye ferdigheter for å bli bedre myntsamlere.
 • I sin opprinnelige form er modellen over 12 cm høy, 27 cm bred og 23 cm dyp, og den kan omorganiseres og kombineres med startbanesettet eller LEGO® Super Mario™ ekstrabanesett på mange forskjellige måter.
 • Dette kreative lekebyggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen. Settet inkluderer enkle instruksjoner som gjør at barn kan bygge det på egen hånd.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder digitale byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og forslag til kreative måter å leke på og mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ lekebyggesett for samlere gir barn og fans massevis av muligheter til å utvide baner, bygge om, spesialtilpasse og lage nye utfordringer – i virkeligheten!
 • LEGO® byggeklossene kan settes sammen og tas fra hverandre helt uten superstjernekrefter! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem lette å sette sammen og gir ensartede og solide modeller.
 • LEGO® byggeklosser og deler droppes, knuses,vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618440
Detaljer
SKU 5702016618440
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO