Ekstrabanen Marios Hus og Yoshi

pris på nett

399 kr

pris i butikk

399 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanen Marios Hus og Yoshi
Ekstrabanen Marios Hus og Yoshi Ekstrabanen Marios Hus og Yoshi 2 Ekstrabanen Marios Hus og Yoshi 3

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 205

Fans kan få forbedret LEGO® Super Mario™ gameplay og mange kreative rollespillmuligheter med settet Ekstrabanen Marios hus og Yoshi (71367). Dette samlerlekesettet inkluderer et byggbart hus med en dør som kan åpnes, og et tak med en stjerne-POW-blokk under. En flott gave til barn som allerede har settet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Settet inkluderer også en hengekøye som LEGO® Mario™ kan vugges i søvn i (figuren følger ikke med), samt lekefigurer av Yoshi og Goomba som barna må beseire for å vinne mynter.

Fantastisk app
LEGO Super Mario gratisappen inneholder kule visningsverktøy som gjør det lett å bygge modellen, samt tips om kreative måter å bygge og leke på. I tillegg er appen en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med andre fans.

Topp gaveideer
Med de inspirerende LEGO Super Mario lekesettene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene er flotte gaver til LEGO kreative barn og fans, som kan lage sine egne, unike utfordringer, konkurrere mot venner eller spille alene.

 • Barn kan tjene digitale mynter til neste nivå og oppleve masse gøyal rollespill-lek ved å bruke det søte settet Ekstrabanen Marios hus og Yoshi (71367) sammen med LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Denne samlerlekesettet inkluderer et klossebygd hus med en stjerne-POW-bokk under taket som kan åpnes. Det inneholder også en hengekøye og figurer av Yoshi og Goomba som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) kan samhandle med.
 • Vugg LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) i søvn i hengekøyen, få ham til å snakke ved å plassere ham på vennen Yoshis merke og beseire Goomba … Med dette ekstrabanesettet kan barn forbedre gameplayet på flere måter.
 • Dette kreative LEGO® byggesettet består av 205 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave til barn fra seks år og oppover. Det inspirerer barn til å spesialtilpasse og lage et nytt, unikt nivå til startbanesettet På eventyr med Mario.
 • Denne modellen over 13 cm høy, 25 cm bred og 17 cm dyp i sin opprinnelige form, med den kan omorganiseres og kombineres med startbanesettet eller LEGO® Super Mario™ ekstrabanesett på mange forskjellige måter.
 • Dette kreative byggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanesettet. Settet inneholder enkle instruksjoner som gjør at barn kan bygge det på egen hånd.
 • Med LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn digitale byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ lekebyggesett for samlere byr på mange muligheter til å utvide baner, bygge om, spesialtilpasse og lage nye utfordringer.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klosser oppfylt bransjens strengeste standarder. De er robuste og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og derfor trenger du ingen superstjernekrefter for å bygge og bygge om!
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at dette kreative lekebyggesettet oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618464
Detaljer
SKU 5702016618464
Opprinnelsesland : Danmark
Format Boks
Serie : LEGO Super Mario
Produsent / Forlag : LEGO
Andre produkter du kanskje vil like?