Ekstrabanen Kong Boo og den Hjemsøkte Hagen

pris på nett

Tilbudspris 209,65 kr Vanlig pris 599 kr

pris i butikk

599 kr
 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 8+ Antall deler: 431 LEGO® Super Mario™ fans kommer garantert til å like de skumle utfordringene i Ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen (71377). Denne samlerleken er en gøyal...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanen Kong Boo og den Hjemsøkte Hagen 1
Ekstrabanen Kong Boo og den Hjemsøkte Hagen 1 Ekstrabanen Kong Boo og den Hjemsøkte Hagen 2 Ekstrabanen Kong Boo og den Hjemsøkte Hagen 3

Anbefalt alder: 8+
Antall deler: 431

LEGO® Super Mario™ fans kommer garantert til å like de skumle utfordringene i Ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen (71377). Denne samlerleken er en gøyal gave til barn som allerede har LEGO Super Mario startbanen (71360), og inneholder Kong Boo, to Goomba-voktere og fire Swoop-figurer som sikrer et actionfylt gameplay. For å komme fram til den skjulte superstjernen må spillere trampe på Goomba-voktere og et edderkoppnett, vippe et tre og deretter trampe på de snurrende Swoop-figurene for å velte Kong Boo overende.

Spennende app
Gjør byggesettet enda morsommere med intuitive Instructions PLUS i LEGO Super Mario gratisappen. Instructions PLUS inneholder digitale visningsverktøy og forslag til alternative måter å bygge og leke på, og appen er en trygg plattform, hvor fans kan utveksle ideer med hverandre.

Grenseløst gameplay
LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gøyale konkurranser med venner som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfavoritt i virkeligheten. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene lærer barn å løse problemer på kreative måter.

 • Fans kan lage skrekkelig morsomme, trampende og spinnende utfordringer som de kan bruke sammen med LEGO® Super Mario™ startbanen med det actionfylte settet Ekstrabanen Kong Boo og den hjemsøkte hagen (71377).
 • Dette LEGO® Super Mario™ lekesettet inneholder to Goomba -voktere, fire Swoop-figurer og en Kong Boo som gir et actionfylt gameplay, hvor spillere leder LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med – den er inkludert i startbanesettet) gjennom den klossebygde, hjemsøkte hagen.
 • Når spillerne har beseiret Goomba-figurene, trampet på et edderkoppnett og vippet overende et tre for å samle digitale mynter, må de få LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) til å hoppe på de spinnende Swoop-figurene til Kong Boo faller overende og superstjernen avdekkes.
 • Denne LEGO® leken består av 431 deler og er en super bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover. De kan skape sin egne, unike nivåer og bruke dem sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • I sin opprinnelige form er dette modulære settet over 17,5 cm høyt, 42,5 cm bredt og 27,5 cm dypt. Det kan omorganiseres og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange ulike måter.
 • Denne kreative byggeleken krever ikke batterier – få ekstra fart på gameplayet ved å kombinere det med startbanen.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen har tøffe visningsverktøy som gjør byggingen morsommere og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele kreative ideer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ byggelekene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. De byr på ubegrensede måter å utvide, bygge om og lage nye utfordringer på, enten for spilling i grupper eller alene.
 • Siden 1958 har LEGO® byggeklosser oppfylt bransjens strengeste standarder. De er lette å sette sammen og ta fra hverandre, og derfor trenger du ingen superstjernekrefter for å bygge og bygge om!
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at alle LEGO lekebyggesettet oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016687200
Detaljer
SKU 5702016687200
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO