Ekstrabanen Bevoktet Fort

pris på nett

649 kr

pris i butikk

649 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanen Bevoktet Fort
Ekstrabanen Bevoktet Fort Ekstrabanen Bevoktet Fort 2 Ekstrabanen Bevoktet Fort 3

Anbefalt alder: 8+
Antall deler: 468

Med dette gøyale ekstrabanesettet (71362) skal barn velge en egen rute for LEGO® Mario™, slik at han når fram til det bevoktede fortet. Settet er en fantastisk gave til barn som har LEGO® Super Mario™ startbanen (71360). Det inkluderer et byggbart fort, en katapult, klossebygde vann- og lavabaner samt POW-blokk, lekefigurer av Bob-omb, Koopa Troopa og Piranha Plant som LEGO Mario må beseire. (Husk: LEGO Mario figuren følger ikke med. Den finner du i startbanesettet .)

Fantastisk app
Det finnes en gratis LEGO Super Mario app til dette settet. Appen har kule og intuitive visningsverktøy som gjør settet lettere å bygge. Den gir dessuten barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer og finne inspirasjon til andre kreative måter å bygge og leke på.

Action og konkurranse
LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gøyale vennekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en ikonisk spillfavoritt i virkeligheten. Den modulære startbanen og ekstrabanesettene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer av ubegrenset, kreativ moro.

 • Barn kan bygge et nytt, spennende nivå til LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Bevoktet fort (71362).
 • Spilleren velger en rute for LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), som må beseire enten Bob-omb, Koopa Troopa eller Piranha Plant før han lander på POW-blokken for å åpne døren inn til fortet.
 • For å nå fortet og vinne digitale mynter må LEGO® Mario™ bruke katapulten, hoppe over klossebygd lava eller krysse vadesteiner i «vann», og han reagerer på forskjellige måter hver gang han møter og beseirer hver enkelt fiende.
 • Denne kreative LEGO® samlerleken består av 468 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360). De kan bygge sine egne, unike nivåer.
 • I sin opprinnelige form er denne modellen over 18,5 cm høy, 38 cm bred og 32 cm dyp, og den kan bygges om og kombineres med startbanesettet og andre ekstrabaner på forskjellige måter.
 • Dette lekebyggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, råd om gøyale og kreative måter å leke på og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ lekebyggesettene kan du leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Takket være det modulære systemet kan fans utvide og bygge om for å skape utallige nye utfordringer for grupper eller enkeltspillere.
 • LEGO® byggeklossene kan settes sammen og tas fra hverandre helt uten superstjernekrefter! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • LEGO® byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618419
Detaljer
SKU 5702016618419
Opprinnelsesland : Danmark
Format Boks
Serie : LEGO Super Mario
Produsent / Forlag : LEGO
Andre produkter du kanskje vil like?