Vi opplever noen tekniske utfordringer med kampanjepriser - vi jobber med saken!

.

Dødens Favntak HC

Thorgal , Vol. 2
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Egmont
kr  323,10

Ikke medlem

kr  359

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Dette er det andre av totalt ni bind som samler albumene i Sagaen om Thorgal. Det er manusforfatter Jean Van Hamme og tegner Grzegorz Rosinski som står bak serien. Sagaen handler om Thorgal, det...
Dødens Favntak HC 1
Dødens Favntak HC 1

Dette er det andre av totalt ni bind som samler albumene i Sagaen om Thorgal. Det er manusforfatter Jean Van Hamme og tegner Grzegorz Rosinski som står bak serien.

Sagaen handler om Thorgal, det siste gjenlevende «barn av stjernene». Han blir funnet som spedbarn, drivende på en flåte i Nordlandet, og tatt inn av vikingene. Snart blir det tydelig at Thorgal ikke er som andre vikinger. Selv om han ønsker å leve i fred og ro, har skjebnegudinnene helt andre planer for ham. Thorgal må krysse store distanser, både i tid og rom, på de villeste eventyr. 

I Sagaen om Thorgal 2 får du «Dødens favntak», som samler historiene «Den sorte galei», «Bakom skyggene og «Brek Zariths fall». Sammen utgjør de en trilogi. Trilogien handler om Brek Zarith, et sønder­revet kongedømme der tronrøveren Shardar sitter ved makten. Skjebnen fører Thorgal og Galathorn, den rettmessige tronarvingen, sammen, og det er duket for stor dramatikk.

SKU
9788242962454
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788242962454
Opprinnelsesland : Polen
Serie Thorgal
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Volum 2
Utgiver Egmont