Don't Panic! Bruk rabattkode "TOWELDAY-2024" og få 25% rabatt på fire utvalgte Hitchhiker-bøker

Det siste ønsket

Volveren , Vol. 1
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Slippdato: 20. mai 2021
  • Forlag: Gyldendal
kr  206,10

Ikke medlem

kr  229

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Velkommen inn i et magisk univers, gjort verdenskjent gjennom TV-serien THE WITCHER. Her i billigutgave. Geralt er en volver, en mann som gjennom hard trening, magiske drikker og mutering er blitt...

Velkommen inn i et magisk univers, gjort verdenskjent gjennom TV-serien THE WITCHER. Her i billigutgave.

Geralt er en volver, en mann som gjennom hard trening, magiske drikker og mutering er blitt en monsterjeger og kaldblodig kriger. Han rir fra landsby til landsby for å drepe monstre og demoner som herjer rundt om i landet. Men ikke alt som ser uhyggelig ut er ondt - og ikke alt som ser harmløst ut er godt. Geralt er heldigvis i besittelse av overnaturlige krefter som gjør han til en imponerende og ubarmhjertig jeger.

Med sin blanding av western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er Witcher-serien en forfriskende fantasylesning, altoppslukende, humoristisk og voldelig. Det er som å dykke inn i et alternativt univers skapt av en ukjent Grimm-bror. Yennefer, Ciri, Jaskier og Geralt gir deg halsbrekkende eventyr og underholdende leseopplevelser.

Det siste ønsket er den første samlingen av fortellinger i WITCHER-serien. Der finner du blant annet de fleste historiene som dukker opp i sesong 1 av Netflix-serien.

SKU
9788205547025
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788205547025
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie Volveren
Sjanger Fantasy
Format Paperback
Utgiver Gyldendal
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Andrzej Sapkowski
Avansert Format Paperback
Aldersgruppe Voksen