Det første oppdraget

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Aschehoug

For en sjarmerende bok! Det er lett å se at forfatteren liker rollespill, og jeg setter utrolig pris på alle nerde-referansene og illustrasjonene (av Sigbjørn Lilleeng) av monster cards og allting. Dette er en perfekt bok for barn (10+) som elsker fantasy og rollespill. Den er utrolig lettlest og oppfyller ethvert barns drøm om å reise til en annen dimensjon med magiske krefter og styrken til et troll. Historien føles som et lite D&D eventyr med utrolig mye metagaming, og hvilken rollespiller har ikke lyst til å oppleve det? Jeg er fullt overbevist om at barn vil nyte denne boken fra første terningkast til siste level up.

- Mia, bokansvarlig, Outland Oslo.

kr  251,10

Ikke medlem

kr  279

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før de snublet...

Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei?

Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før de snublet over en portal under hoppkanten til den gamle hoppbakken i skogen bak blokka der de bor. Selv om de har kjent hverandre siden de var babyer og har vært gjennom tusenvis av skikkelig fete ting, så overgår det som skjer i denne boka alt det der.

Vi kan selvfølgelig ikke røpe alt som kommer til å skje, men vi kan røpe at portalen forflytter Melvin og Adi til en dimensjon der konger, alver, sverd, hundemennesker og magiske krefter er en del av hverdagen.

Ja, også skjer det en slags misforståelse sånn at de to bestevennene får i oppdrag av kongen å bli kvitt en svær, smart, syresprutende og livsfarlig drage på egenhånd. Da er det flaks at Melvin er en selvutnevnt ekspert på både rollespill og drager!

Portalpilotene er en bok fra en nerd til alle de små nerdene der ute. En perfekt bok for gutter og jenter som aller helst vil game.

SKU
9788203268250
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788203268250
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie Portalpilotene
Sjanger Fantasy
Illustratør Sigbjørn Lilleeng
Format Hardcover
Utgiver Aschehoug
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Stian Gulli
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn