Den usynlige festningen HC

Thorgal , Vol. 7
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Egmont
kr  323,10

Ikke medlem

kr  359

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Dette er det sjuende av totalt ni bind som samler albumene i Sagaen om Thorgal. Det er manusforfatter Jean Van Hamme og tegner Grzegorz Rosinski som står bak serien. Sagaen handler om Thorgal, det...

Dette er det sjuende av totalt ni bind som samler albumene i Sagaen om Thorgal. Det er manusforfatter Jean Van Hamme og tegner Grzegorz Rosinski som står bak serien.

Sagaen handler om Thorgal, det siste gjenlevende «barn av stjernene». Han blir funnet som spedbarn, drivende på en flåte i Nordlandet, og tatt inn av vikingene. Snart blir det tydelig at Thorgal ikke er som andre vikinger. Selv om han ønsker å leve i fred og ro, har skjebnegudinnene helt andre planer for ham. Thorgal må krysse store distanser, både i tid og rom, på de villeste eventyr. 

Dette bindet starter en dramatisk sekvens etter at Thorgal har forlatt kone og barn for å spare dem for sitt eget skjebnetunge liv. Han akter ikke å vende tilbake før gudene har glemt ham og familien kan få leve i fred.

I «Solsverdet» har Thorgal havnet et sted øst i Europa, der tyrannen Orgoff styrer med hard hånd og ikke minst et fryktelig våpen som gjør ham uovervinnelig - solsverdet. Våpenet viser seg å ikke være helt ukjent for Thorgal.

«Den usynlige festningen» handler om Thorgals møte med en mystisk kvinne som forteller ham hvordan han faktisk kan få gudene til å glemme ham. Men først må han ta seg til den usynlige festningen, der gudenes minne blir oppbevart.

I «De landsforvistes merke» er Thorgal stadig fraværende, men Shaigan den skånselløse gjør seg desto mer bemerket i vikinglandsbyen. En overlevende hevder at piraten er ingen ringere enn Thorgal Ægirsson, og rasende landsbyfolk sender Aaricia og barna i eksil. 

SKU
9788242962508
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788242962508
Opprinnelsesland : Norge
Serie Thorgal
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Avansert Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Volum 7
Utgiver Egmont