Dale of Merchants Collection

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: Under 30 minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: Snowdale Design

Kan et spill du ikke scorer et eneste poeng i være noe morsomt? Selvfølgelig! Med sine enkle og intuitive regler er Dale of Merchants serien en perfekt introduksjon til deck-building. Det jeg liker mest med DoM er overraskende høy gjenspillbarhet – spillet oppleves helt annerledes basert på hvilken kombinasjon av de vakkert illustrerte kortene du spiller med. Et av mine favoritt reisespill!

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  584,10

Ikke medlem

kr  649

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Dale of Merchants Collection er et frittstående spill, og kommer med nytt og nyttig innhold for fans av serien. Spillet kommer med en stor boks, med plass til å oppbevare alt fra det originale Dale...
Dale of Merchants Collection er et frittstående spill, og kommer med nytt og nyttig innhold for fans av serien. Spillet kommer med en stor boks, med plass til å oppbevare alt fra det originale Dale of Merchants og Dale of Merchants 2. I tillegg til god oppbevaringsplass kommer spillet med nye decks, som introduserer nye dyrekarakterer som broøgler og keiser pingviner. Dale of Merchants Collection introdusererer også helt nye karakter kort. Disse kortene deles ut på starten av spillet, og gir hver enkelt spiller unike og sterke egenskaper som påvirker hele spillet. Det følger med mange nye og forskjellige karakterkort som gir enda flere muligheter til hele spillserien!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
718193999413
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 718193999413
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Sami Laakso
Sjanger Fantasy
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid Under 30 minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 20 - 60 minutter
Antall Spillere 2 - 4
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver Snowdale Design
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Illustratør Sami Laakso
Andre produkter du kanskje vil like?