dager   timer   minutter   sekunder

Cyber Monday 2020 hos Outland – finn tilbudene i vår nettbutikk

Vi teller ned dagene til Cyber Monday – nettbutikkenes svar på Black Friday. Gjør deg klar for gode tilbud hos oss, mandag 30. november!

 

Cyber Monday blir gjerne regnet som lillebroren til Black Friday, men har de siste årene vokst og befestet sin posisjon i nettbutikker verden over. Vi feirer selvsagt også Cyber Monday, og denne dagen finner du mange spennende tilbud på Outland.no!

 

Ønsker du å sikre deg dine favoritter bør du melde deg på vårt nyhetsbrev her. Da står du først i køen for gode tilbud, våre siste nyheter og kule tips!

 

Gode tips til Cyber Monday 2020

 

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritterÅrets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

 

Ikke ulikt den godt kjente bokhøsten, er høsten også tiden for nye brettspill. I løpet av 2020, men særlig nå på tampen av året, har det kommet en horde med titler som vi ikke kan la være å bli begeistret av.

 

25 manga som var årets kundefavoritter i 201925 manga som var årets kundefavoritter i 2019

25 manga som var årets kundefavoritter i 2019

 

Manga-seriene kundene våre elsket i 2019 var preget av moderne klassikere pakket med action, nyere favoritter med fantastisk tegnestil, og - ikke minst - forferdelig grøss og gru. Se deres egen liste over beste manga fra året som var!

 

5 tips til rollespill du må prøve – start reisen her5 tips til rollespill du må prøve – start reisen her

5 tips til rollespill du må prøve – start reisen her

 

Populære media har de siste årene vist oss at rollespill er mer populært enn noen gang, med referanser til Dungeons & Dragons og rollespill i alt fra Stranger Things til Rick & Morty. Her får du våre tips til fem rollespill du burde prøve!

 

Hva er Cyber Monday?

 

Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday, og er et amerikansk fenomen som fikk sitt navn i 2005. Handledagen lander alltid på første mandag etter Thanksgiving, som er siste torsdag i november.

 

I likhet med sin storebror Black Friday fikk Cyber Monday raskt bein å gå på, og er i dag en internasjonal handledag som feires med gode tilbud på nett. Også i Norge har Cyber Monday fått godt fotfeste, og stadig flere norske nettbutikker kaster seg på trenden.

 

Outland.no er intet unntak, og vi gleder oss til feiringen!