Støvet etter Black Week virvler fortsatt i luften når Cyber Monday tar steget opp på scenen. Cyber Monday er kanskje "lillebroren" til Black Friday, men tilbudene er langt fra dårligere! Outland fortsetter startskuddet for årets julehandel med knallgode nettkupp – tilbud som du kun får på outland.no denne dagen.

Cyber Week er over for 2022. Sees i 2023!

Om du ønsker å få en e-post når de er annonsert: Meld deg inn i Outlands kundeklubb – klikk her for mer info!

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday, og er et amerikansk fenomen som fikk sitt navn i 2005. Handledagen lander alltid på første mandag etter Thanksgiving og Black Friday, som er siste torsdag og fredag i november.

I likhet med sin storebror Black Friday/Black Week fikk Cyber Monday raskt bein å gå på, og er i dag en internasjonal handledag som feires med eksklusive nettkupp. Også i Norge har Cyber Monday fått godt fotfeste, og stadig flere norske nettbutikker kaster seg på trenden.

De siste dagene i november har med disse konseptene blitt et slags høydepunkt på julehandelen og passer perfekt for kjøp av julegaver. Og det passer perfekt å få kjøpt julegavene hos Outland!