dager   timer   minutter   sekunder

Cyber Monday 29.11 hos Outland!Cyber Monday 29.11 hos Outland!

Cyber Monday 2022 hos Outland – finn tilbudene i vår nettbutikk

Vi teller ned dagene til Cyber Monday – nettbutikkenes svar på Black Friday. Gjør deg klar for gode tilbud hos oss, mandag 28. november!

 

Cyber Monday blir gjerne regnet som lillebroren til Black Friday, men har de siste årene vokst og befestet sin posisjon i nettbutikker verden over. Vi feirer selvsagt også Cyber Monday, og denne dagen finner du mange spennende tilbud på Outland.no!

 

Ønsker du å sikre deg dine favoritter bør du melde deg på vårt nyhetsbrev her. Da står du først i køen for gode tilbud, våre siste nyheter og kule tips!

 

Gode tips til Cyber Monday 2022

Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?

Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?

 

Det er ikke så lett å finne frem i jungelen av superhelt-tegneserier. Hvor skal man egentlig begynne? Her får du våre beste tips og anbefalinger!

The Witcher - en komplett guide til den beste leseropplevelsenThe Witcher - en komplett guide til den beste leseropplevelsen

The Witcher - en komplett guide til den beste leseropplevelsen

 

Om du enda ikke har fått med deg The Witcher, som ble årets største TV-suksess i 2019, er det på høy tid. Heldigvis trenger du ikke vente på ny sesong, for bøkene har vi! Her får du vår fullstendige guide til The Witcher, med anbefalt leserekkefølge for den beste leseropplevelsen.

Hellboy Day | Våre favoritter fra 25 år med HellboyHellboy Day | Våre favoritter fra 25 år med Hellboy

Hellboy Day | Våre favoritter fra 25 år med Hellboy

 

Fra urgamle drager, til sjøhekser, demoner fra Helvete, og utallige mytiske monstre - Hellboys eventyr har pågått i tjuefem år, og er fremdeles i beste velgående.

Hva er Cyber Monday?

 

Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday, og er et amerikansk fenomen som fikk sitt navn i 2005. Handledagen lander alltid på første mandag etter Thanksgiving, som er siste torsdag i november.

 

I likhet med sin storebror Black Friday fikk Cyber Monday raskt bein å gå på, og er i dag en internasjonal handledag som feires med gode tilbud på nett. Også i Norge har Cyber Monday fått godt fotfeste, og stadig flere norske nettbutikker kaster seg på trenden.

 

Outland.no er intet unntak, og vi gleder oss til feiringen!