Logg inn og bruk rabattkode "Magic-2024" i kassen for 20 % medlemsrabatt på Magic-løskort!

Concordia Venus

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2018
  • Forlag: Rio Grande Games

Lag mot lag har raskt blitt min favoritt måte å spille Concordia på. Begrenset kommunikasjon mellom partnere hjelper å bygge gjensidig tillit. Det føles så belønnende når dere klarer å synkroniseres med hverandre og den store planen endelig bærer frukter. Venus anbefales også til alle som starter sitt eventyr med Concordia!

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  899,10

Ikke medlem

kr  999

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Concordia Venus er et egenstående versjon av Concordia med noen helt nye elementer. Concordia Venus er et rolig strategi spill om økonomisk utvikling i den Romerske Antikken for 2-6 spillere. I...
Concordia Venus er et egenstående versjon av Concordia med noen helt nye elementer. Concordia Venus er et rolig strategi spill om økonomisk utvikling i den Romerske Antikken for 2-6 spillere. I stedet for å leke med lykken gjennom terninger eller kort, må spillerne stole på sine egne strategiske egenskaper. Pass på dine motstandere, slik at du vet hva de gjør og hvordan du skal ta overgå dem! I Concordia Venus er kolonister sendt ut fra Romerriket i søken etter nye produkter som murstein, mat, redskaper, vin og tekstiler. Gjennom spillets gang må spillerne skaffe seg kort, som åpner opp ulike handlinger som kan utføres, i tillegg til å være verdt Seierspoeng ved spillets slutt. Spillet avsluttes når markedet har blitt tomt for kort, eller en spiller bygger sitt 15ende hus. Det er spilleren som har flest Seierspoeng fra gudene (Jupiter, Saturnus, Venus osv) som går av med seieren! Spillet følger med nye personlighetskort for gudinnen Venus, som åpner opp for nye strategier. Opplev to nye kart, Hellas og Ionium, eller spill på det klassiske Imperium-kartet fra grunnspillet.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
655132005616
Detaljer
SKU 655132005616
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Mac Gerdts
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 2 - 6
Antall Spillere 2, 3, 4, 5, 6+
Anbefalt Antall Spillere 2 - 6
Utgiver Rio Grande Games
Mekanikk Kort-drafting
Illustratør Marina Fahrenbach, Dominik Mayer