Tegneserier

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Verdens største superhelt er tilbake - nå også på norsk! Outland forlag slipper sin første Marvel-tegneserie, Spider-Man: Flaks for Parker.

5 tips til tegneserier - finn din nye favoritt!

Trenger du tips til en ny tegneserie, eller har du enda til gode å prøve deg på tegneseriemediet? Her er fem av våre personlige favoritter!

Sikre deg de nyeste tegneseriene - slik forhåndsbestiller du

Det finnes en løsning for hvordan du kan holde oversikt, og bestille tegneserier og manga som enda ikke er sluppet for salg. Vi viser veien!

Gamle Gubber kåret til beste oversatte tegneserie!

Under Outlands minifestival for tegneserier ble Gamle Gubber kåret til vinneren av Sproingprisen 2019 for beste oversatte utgivelse!

Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Bli med på neste eventyr fra Outland forlag, en strålende fantasy-tegneserie for unge, nå på norsk for aller første gang - Pandoras arv.

Den episke avslutningen på Jeff Smiths Bone-tegneserie

Nå utgir Outland forlag siste bind i Jeff Smiths episke Bone-tegneserie! Helter, antihelter og skurker møtes i Atheia, der dalens skjebne skal avgjøres.

De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

2019 var et fantastisk år for tegneserier. Gamle serier fikk nye bidrag, og mange nye slo gjennom som bestselgere. Se tegneseriene som solgte mest i 2019!

Tome og Sprint - en tegneserielegende er død

Tome falt bort 5. oktober. Han er en legende innen fransk-belgiske tegneserier, ikke minst for sin karriere med Sprint. Vi ser på noen av hans bidrag.

Joker-tegneserier du må lese - Her er de aller beste

Joker er en av verdens mest ikoniske kjeltringer. Her ser vi på tegneserier som må leses av alle som vil vite mer om Klovneprinsen!

Senior-eventyret fortsetter med flere kapitler fra Gamle Gubber

Outland har, i samarbeid med Zoom-forlag, pustet nytt liv i de elskverdige karakterene fra Lupano og Cauuet sin franske tegneserie-klassiker, Gamle Gubber!

Hvilke tegneserier egner seg best for voksne? Her er 5 forslag

Du forbinder kanskje tegneserier med Donald & Co., men det er mye mer enn det. Du får også tegneserier for voksne, og vi har plukket ut fem du bør lese!

Mary og Bryan Talbot | Talk, signering, og ny tegneserie

Mary og Bryan Talbot er et unikt og prisvinnende par blant tegneserier. I juni besøker de Outland, og til høsten lanserer de sitt nye samarbeid, Rain.

Page:
  1. 1
  2. 2