Bøker

Bok i fokus | A Song For a New Day

Science fiction bruker ofte forestillinger om fremtiden for å belyse dagsaktuelle problemstillinger. Det var sannsynligvis nettopp det Sarah Pinsker hadde som utgangspunkt da hun ga ut sin første roman A Song for a New Day i 2019. Hun skulle bare ha visst hvor dagsaktuell den boken skulle bli bare noen måneder senere.

Stadig mer fantasy og science fiction på skjermen

Serien The Witcher ble en internasjonal suksess over natten etter premieren på Netflix i desember 2019 og nysgjerrige fans strømmet til butikkene for å skaffe seg bøkene som startet det hele. Dette er bare ett eksempel på en tendens vi har sett i flere år: Science fiction- og fantasy-bøker blir stadig oftere omskapt til TV-serier og filmer og etterspørselen bare øker.

The Witcher på norsk - en ekte fans mening

Første bok er her, The Witcher har kommet på norsk! Serien er en enorm suksess, som TV-serie, spill, og bøker. Men hva med oversettelsen?

6 skumle grøsserbøker til Halloween

Bøker hører høsten til, og nå som Halloween lusker like rundt hjørnet setter mange pris på gode grøsserbøker for å komme i riktig stemning.

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 4: Klassikere og pandemier

Del 4 av vår artikkelserie med bokanbefalinger takler vi to ytterpunkter: klassikere og dagsaktuelle bøker - både kjente og ukjente titler. God lesning!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 3: Humor & mursteiner

Tredje del i vår artikkelserie med bokanbefalinger - denne gangen byr vi på bøker med en god dose humor, og lange serier som holder deg opptatt en stund!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 2: Vitenskap & romantikk

Vi har startet en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for de fleste behov du måtte ha. Her er andre innlegg, av fire - frem med rosene og mikroskopet!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 1: Dommedag & Feelgood

Folk takler motgang på ulike måter. Her er første del i en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for (nesten) alle behov du måtte ha i slike situasjoner.

Bøker som ble bestselgere i 2019

Ikke bare fra bok til skjerm, men også motsatt - bøker med aktuelle TV-serier selger som aldri før. Listen over 2019s bestselgere har noe for enhver leser!

Dette er høstens viktigste boknyheter

Høsten er for mange synonymt med ferske bøker og lesestund - bokhøsten kaller vi det. Hyllene våre er fulle med boknyheter, her vi ser på noen favoritter.

His Dark Materials i ny drakt på HBO

Vi er spente på å se en ny TV-adaptasjon av His Dark Materials på HBO, men bøkene er like aktuelle som alltid - både for voksne og barn!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

Page:
  1. 1
  2. 2