City Adventskalender 2021

pris på nett

199 kr

pris i butikk

199 kr
 • Format: Adventskalender
 • Forlag: LEGO

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

170+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
City Adventskalender 2021
City Adventskalender 2021 City Adventskalender 2021 2 City Adventskalender 2021 3 City Adventskalender 2021 4

Bygg opp forventningene før den store høytiden med lekesettet LEGO® City Julekalender (60303). Barn kan telle ned dagene til julaften og få gøyale minimodeller, populære figurer fra LEGO City Adventures TV-serien samt kult tilbehør. Det er bare å brette ut matten med bilde av en snødekt by, så er alt klart for utallige fantasidrevne lekeopplevelser.

Gøyale og lettbygde modeller
LEGO City julekalenderen er en flott gave til barn fra fem år og oppover. Hver leke leveres med enkle byggeinstruksjoner som gir selv ferske LEGO byggere en gøyal bygge- og lekeopplevelse.

Flotte juleleker til barn
LEGO City julekalenderne er fulle av inspirerende julestemning og herlige overraskelser for barn som elsker kreativ lek. For enda mer lek og moro kan de byggbare lekene, LEGO City Adventures TV-seriefigurene og tilbehøret i kalenderen brukes sammen med barnas eksisterende LEGO sett.

 • Barn fra fem år og oppover får lekeoverraskelser hver dag fram til jul med LEGO® City Julekalender (60303), som er stappfull av supre minimodeller, gøyale LEGO City TV-figurer og kule tilbehørselementer.
 • Inkluderer minifigurene Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper og Fendrich fra LEGO® City Adventures TV-serien samt en byggbar Duke DeTain-snømann og en lekematte med bilde av en snødekt by.
 • Barn kan telle ned til den store dagen med kule modeller, gøyale minifigurer og en utbrettbar lekematte, hvor de kan iscenesette utallige LEGO® City fortellinger med juletema!
 • Ser du etter en flott gave til barn fra fem år og oppover? Denne julekalenderen er perfekt for fans av LEGO® City Adventures TV-serien og barn som liker kule leker og kreativ lek.
 • LEGO® City Julekalender er 26 cm høy, 38 cm bred og 7 cm dyp.
 • Krever ikke batterier! De byggbare LEGO® lekene og figurene i julekalenderen drives av små barn med stor fantasi – og derfor starter leken umiddelbart, hver dag!
 • Alle overraskelsene i LEGO® City julekalenderen leveres med enkle byggeinstruksjoner på innsiden av luken. Dermed kan selv nybegynnere bygge sine egne leker.
 • LEGO® City julekalenderne inneholder fargerike minimodeller og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek, som utvikler barns fysiske og kreative ferdigheter.
 • Alle LEGO® klosser og deler lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® City byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016911619
Detaljer
SKU 5702016911619
Opprinnelsesland : Danmark
Format Adventskalender
Serie : LEGO City
Produsent / Forlag : LEGO
Andre produkter du kanskje vil like?