Cat D11T-bulldoser

pris på nett

5399 kr

pris i butikk

5399 kr
 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO
Med settet LEGO® Technic Cat® D11-bulldoser (42131) kan du bygge en kopi av den største Cat®-doseren som en hyllest til mektige anleggsmaskiner. Få litt ekte kvalitetstid alene med dette store...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Cat D11T-bulldoser 1
Cat D11T-bulldoser 1 Cat D11T-bulldoser 2 Cat D11T-bulldoser 3 Cat D11T-bulldoser 4 Cat D11T-bulldoser 5 Cat D11T-bulldoser 6 Cat D11T-bulldoser 7 Cat D11T-bulldoser 8 Cat D11T-bulldoser 9 Cat D11T-bulldoser 10

Med settet LEGO® Technic Cat® D11-bulldoser (42131) kan du bygge en kopi av den største Cat®-doseren som en hyllest til mektige anleggsmaskiner. Få litt ekte kvalitetstid alene med dette store settet for voksne. Modellen har en modulær design, akkurat som virkelighetens Cat®-bulldoser. LEGO fans vil garantert like det helt nye LEGO elementet fra oktober 2021 – et stort belte som kan strammes og løsnes. Og byggingen er bare begynnelsen! Det er utrolig mye å utforske på modellen, som er full av funksjoner og finesser.

Ta styringen over bulldosermodellen
Ved hjelp av CONTROL+-appen kan du manøvrere og betjene denne store anleggsmaskinen. Bruk appen for å kjøre og styre. Med appen kan du styre bulldoserens realistiske bevegelser og heve, senke og vippe frontskjæret eller heve og senke riveplogen og stigen.

Utforsk mekanikken
Byggbare LEGO Technic modeller er utstyrt med autentiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

 • Med det store modellbyggesettet LEGO® Technic Cat® D11-bulldoser 42131 for voksne kan du bygge en mektig anleggsmaskin full av detaljer.
 • Få en givende byggeopplevelse, og utforsk alle de ulike funksjonene og detaljene på modellen. Det helt nye LEGO® belte-elementet fra oktober 2021 gjør at bulldosermodellen beveger seg akkurat som i virkeligheten.
 • Betjen og manøvrer bulldoseren ved hjelp av CONTROL+-appen. Kjør og styr bulldosermodellen mens du hever, senker og vipper frontskjæret eller hever og senker riveplogen og stigen.
 • Leter du etter en flott gave til deg selv eller andre som liker Cat®-bulldosere og andre kule kjøretøy? Da er denne imponerende anleggsmaskinen midt i blinken.
 • Cat®-modellen er 26 cm høy, 57 cm lang og 37 cm bred.
 • Krever seks AA-batterier (følger ikke med). Settet inkluderer også to nr. 15-motorer, to store motorer og en hub.
 • Denne Cat®-modellen er en detaljrik kopi av den virkelige bulldoseren med autentisk fargedesign og grafikk som alle Cat®-fans vil like.
 • LEGO® Technic serien består av avanserte, byggbare modeller som passer for LEGO fans som liker engasjerende byggeutfordringer.
 • LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016912937
Detaljer
SKU 5702016912937
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Technic
Format Boks
Utgiver LEGO