Cartographers: A Roll Player Tale

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: Thunderworks Games
kr  239,20

Ikke medlem

kr  299

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Alle med sansen for eventyr vil ha stor glede av Cartographers. Spillets helt er noe så uvanlig som en kartograf. Dronningen har beordret at landområdene i nord skal gjenerobres! Som den kongelige...
Alle med sansen for eventyr vil ha stor glede av Cartographers. Spillets helt er noe så uvanlig som en kartograf. Dronningen har beordret at landområdene i nord skal gjenerobres! Som den kongelige kartograf sendes du ut for å kartlegge landet og samle kongeriket - på kartet. Dronningen har prissatt de ulike områdene og det gjelder å få de mest ettertraktede områdene på kartet for vinne flest stjerner. Spillet er strukturert i fire årstider. For hver årstid tegner spillerne opp kartet sitt og får utdelt stjerner - den som sitter igjen med flest stjerner innen vinteren er over kåres til vinneren! Cartographers er en del av det såkalte Roll Player-universet. Dette er en middelaldersk verden hvor flere frittstående spill finner sted, blant annet Roll Player, Lockup - og Cartographers.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
680168938577
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 680168938577
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Jordy Adan
Sjanger Fantasy
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 30 - 45 minutter
Antall Spillere 1 - 100
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5, 6+
Anbefalt Antall Spillere 1 - 8
Utgiver Thunderworks Games
Illustratør Luis Francisco, Lucas Ribeiro