Logg inn og bruk rabattkode "Magic-2024" i kassen for 20 % medlemsrabatt på Magic-løskort!

Camp Nou – FC Barcelona

 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO

Pris

kr  6 499

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Med dette fantastiske byggeprosjektet kan FC Barcelona-fans vise fram sin interesse for en av verdens mest populære fotballklubber. Bygg alle de imponerende detaljene på denne Camp Nou...

Med dette fantastiske byggeprosjektet kan FC Barcelona-fans vise fram sin interesse for en av verdens mest populære fotballklubber. Bygg alle de imponerende detaljene på denne Camp Nou stadion-modellen, inkludert Lateral-seksjonen med det ikoniske «Més Que Un Club»-mottoet, den overbygde Tribuna-seksjonen med presseområde og selve banen. For å få tilgang kan modellen deles i fem deler.

Stappfull av detaljer
FC Barcelona-fans vet hvordan de skal vise sin lojalitet til klubben sin, og det samme gjelder for denne stadionmodellen! Bruk LEGO® elementene og klistremerkearket for å gjøre stadionmodellen av Camp Nou enda mer realistisk. Inkluderer Barça-merker, det katalanske flagget og resultattavler. Mange detaljer, inkludert spillertunnel, VIP-inngang og lagbuss.

Lag en modell av interessen din
Settet er en del av en serie med LEGO byggemodeller for voksne med sans for elegant design. Settet er perfekt som engasjerende byggeprosjekt eller som gave til en FC Barcelona-fan eller samlere av fotball-memorabilia.


Spesifikasjoner:
Alder: 18+
Antall deler: 5509
Mål: H.: 8" (20cm)B.: 20" (49cm)D.: 19" (46cm)

 • Et spektakulært sett som gir voksne FC Barcelona-fans en engasjerende byggeopplevelse. Fotballfans kan glede seg over å kunne gjenskape en realistisk LEGO® samlermodell av FC Barcelonas ikoniske stadion Camp Nou.
 • Byggesettet LEGO® Camp Nou – FC Barcelona 10284 byr på en virkelighetstro modell av gressbanen, tribuneseksjonene og inngangen. For å få tilgang kan modellen deles i fem deler.
 • Ekstra detaljer gjenskaper forventningene og spenningen før avspark. Se presseområdene, spillertunnelen og lagbussen samt bannere og flagg i FC Barcelonas klubbfarger.
 • Denne LEGO® byggemodellen av FC Barcelonas stadion for voksne er flott som gave til alle som liker fotball-memorabilia, FC Barcelona-merchandise og samlersett.
 • Modellen er 20 cm høy, 49 cm bred og 46 cm dyp og er et flott blikkfang.
 • Fotballfans vil sette pris på autentiske detaljer som det berømte mottoet «Més Que Un Club» (Mer enn en klubb) som pryder tribunene.
 • Settet inkluderer flotte byggeinstruksjoner som veileder og inspirerer. Lær mer om historien til klubben og stadionet, og les et intervju med LEGO® designeren som lagde modellen.
 • Settet LEGO® Camp Nou – FC Barcelona inngår i en serie med byggbare modeller for voksne byggeentusiaster med sans for slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO® byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO® deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.
 •  
SKU
5702016914276
Detaljer
SKU 5702016914276
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Icons
Format Boks
Utgiver LEGO