Brettspill

Lag Escape Room i egen stue med disse brettspillene

De siste årene har Escape Room-brettspill vært en voksende sjanger. Det har dukket opp flere serier med spill der man må samarbeide om å undersøke, finne hintene, løse gåtene og komme seg ut.  Det finnes mange forskjellige Escape Room-spillserier der ute som bringer mye forskjellig til bordet.

Tre nye brettspill på norsk fra Outland forlag

Hva er vel bedre romjulsunderholdning enn ferske brettspill for hele familien? Outland forlag har gitt ut tre nye brettspill på norsk!

De beste familiespillene i 2020

For å unngå at familien blir lei av hverandre, her årets beste familiespill i 2020, for timevis med moro dere alle kan dele.

Årets beste brettspill i 2020 - Outlands favoritter

Vårt ekspertpanel har sett på årets brettspill, og plukket ut sine favoritter til en liste over våre beste brettspill i 2020. Her er de!

Familiespill som gir spennende underholdning i hjemmet

Brettspill er den perfekte aktiviteten for alle som vil gjøre noe med familien. Ekstra moro blir det om du finner det familiespillet alle blir hekta på!

Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

På rolige innedager kan det være fint å ha noe å gjøre. Tiden kan gå mye fortere, og bli uhyrlig spennende, med et morsomt brettspill for to!

Årets påskekampanje | Perfekte brettspill for innetid

En påske innendørs trenger ikke bety mangel på moro! Her er fem brettspill til tilbudspris, som passer perfekt for små samlinger av venner og familie.

Årets 20 beste brettspill ifølge våre kunder

Årets beste brettspill har blitt bestemt av dere, våre kunder! Listen viser at dere elsker sosiale spill, men at dere ikke er redde for en utfordring.

Dette er de beste brettspillene så langt i 2019

Her får du en oversikt over hvilke brettspill du bare MÅ prøve - som vi i Outland mener er de beste brettspillene i 2019!

De beste familiespillene i 2019 - hvilket brettspill passer for dere?

Ønsker du å planlegge en skikkelig familiekveld? Da er brettspill løsningen! Det finnes utallige familiespill, og vi har samlet de beste for hele familien!

Brettspill for barn - 7 morsomme og lærerike spill for unge

Har du barn i familien som vil være med når det er spillkveld? Det finnes mange brettspill for de små, som både vil underholde og gi læring på en gang!

7 spennende brettspill for to personer

Det finnes mange brettspill som er spennende og engasjerende for bare to personer. Her får du anbefalt syv spill som passer perfekt for to!

Page:
  1. 1
  2. 2