Glasstronen

pris på nett

199 kr

pris i butikk

199 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Gyldendal
Game of Thrones møter Dødslekene i denne spennende fantasyserien om en ung snikmorder, her i billigbok. Etter å ha overlevd et år med hardt straffearbeid i Endoviers saltgruver, blir den 18 år gamle...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Glasstronen 1
Glasstronen 1

Game of Thrones møter Dødslekene i denne spennende fantasyserien om en ung snikmorder, her i billigbok.

Etter å ha overlevd et år med hardt straffearbeid i Endoviers saltgruver, blir den 18 år gamle snikmorderen Celaena Sardothien dratt med inn i et rom for å møte kronprinsen. Prins Dorian tilbyr henne friheten under en betingelse: hun må være hans forkjemper i en konkurranse for å finne den nye kongelige snikmorder.

Hennes motstandere er mannlige tjuver, snikmordere og krigere fra riket rundt, hver av dem sponset av et medlem fra Kongens råd. Hvis hun slår motstanderne sine i en rekke elimineringsrunder, må hun tjene kongeriket i tre år før hun er helt fri.

Celaena opplever treningen med troppsfører Westfall som utfordrende og forfriskende, men kjeder seg i hjel av livet i hoffet. Men det blir likevel hakket mer interessant da prinsen begynner å vise interesse for henne … men det er den bryske kaptein Westfall som ser ut til å forstå henne best.

Så finner de en av konkurrentene død… raskt etterfulgt av enda en. Klarer Celaena å finne ut hvem som er drapsmannen før hun selv blir et offer? Og under sin egen etterforskning, føres den unge snikmorderen inn på sporet av en større skjebne enn hun noensinne kunne sett for seg.

SKU
9788205519077
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788205519077
Språk Norsk Bokmål
Antall Sider 510
Volum 1
Serie Glasstronen
Sjanger Fantasy
Format Paperback
Utgiver Gyldendal
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Sarah J. Maas
Avansert Format Paperback
Aldersgruppe Ungdom