Tegneserier anbefalinger – alt du trenger og litt mer innen tegneserier!Tegneserier anbefalinger – alt du trenger og litt mer innen tegneserier!
Superhelt tegneserier hos OutlandSuperhelt tegneserier hos Outland
Tegneserier for barnTegneserier for barn
Norske tegneserierNorske tegneserier
Nyheter TegneserierNyheter Tegneserier
Outlands Forlag TegneserierOutlands Forlag Tegneserier

Tegneserietips og anbefalinger - alt du trenger og litt mer innen tegneserier!

Anbefalinger

Umbrella Academy!

 

Umbrella Academy sesong 3 kommer endelig til Netflix og det betyr at det er på tide å hive seg inn i tegneseriene for å se hvordan disse historiene ble til! Hotel Oblivion er en stor inspirasjon til denne tredje sesongen og til introduksjonen av den rivaliserende Sparrow Academy. Alle de tidligere volumene er like viktige og er alle bør du ta deg tiden til å lese.

 

Men Umbrella Academy er ikke den eneste TV serien du burde se. Sjekk ut noen av disse tegneseriene under som alle alt har tilhørende TV serier!

Tegneserieromaner – anbefalte langlesingerTegneserieromaner – anbefalte langlesinger

Tegneserieromaner – anbefalte langlesinger

Graphic novels, eller tegneserieromaner som vi gjerne kaller dem på norsk, når et stadig bredere publikum. Mange har fått øynene opp for den gleden det er å lese en lengre tegnet historie. Den såkalte niende kunstart har i løpet av de siste tiårene blitt voksen og respektert av både forlag og publikum. Her er noen av våre favoritter.

Drage dividerDrage divider

Utvalgte nyheter

Outland Forlag

Outland Forlag har et bredt utvalg av tegneserier for både voksne og barn. Vi har gamle klassikere som Sprint og Blåjakkene, men også moderne klassikere fra hele verden, bl.a. fra Japan (Dragon Ball), USA (Bone) og Danmark (Valhall).

 

I tillegg introduserer vi norske lesere for første gang til nye, populære og pågående titler som for eksempel mangaen Mitt Helteakademia. Outland Forlag arbeider stadig med å skaffe nye prosjekter, og jobber hardt for å holde et hyppig utgivelsestempo. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alt det spennende lesestoffet som kommer på norsk fremover.

Meld deg på vårt nyhetsbrev - OutlandMeld deg på vårt nyhetsbrev - Outland