Tegneserier

Prinsesse prinsesse - en ny tegneserie fra Outland forlag

Prinsesse prinsesse er en tegneserie som tar et godhjertet oppgjør med kjønnsroller i eventyrsjangeren. To prinsesser. Lykkelige alle sine dager. Sammen.

En guide til Donald Duck-tegneserier

Alle kjenner Donald Duck. Men det kan fort bli vanskelig å navigere alle ulike tegneserier og historier om denne superstjernen. Les vår guide!

Ideer til å lage bedre tegneserier? Våre beste tips

Har du en tegneserie i deg, men vet ikke hvordan du skal lage den? Trenger du ideer og inspirasjon til å utvikle din tegneserie? Her får du våre tips til hvor du bør begynne, og hva du trenger for å sette i gang!

Monster på haugen - en fantasytegneserie for lesere i alle aldre

Monster på haugen er en ny tegneserie for alle slags fantasy-entusiaster! For hva gjør man når det lokale bymonsteret har mistet all selvtillit? Nå er det opp til en gammel doktor og en gategutt å hjelpe monsteret Rayburn med å finne tilbake til sin egen uhyrlighet.

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Verdens største superhelt er tilbake - nå også på norsk! Outland forlag slipper sin første Marvel-tegneserie, Spider-Man: Flaks for Parker.

5 tips til tegneserier - finn din nye favoritt!

Trenger du tips til en ny tegneserie, eller har du enda til gode å prøve deg på tegneseriemediet? Her er fem av våre personlige favoritter!

Sikre deg de nyeste tegneseriene - slik forhåndsbestiller du

Det finnes en løsning for hvordan du kan holde oversikt, og bestille tegneserier og manga som enda ikke er sluppet for salg. Vi viser veien!

Gamle Gubber kåret til beste oversatte tegneserie!

Under Outlands minifestival for tegneserier ble Gamle Gubber kåret til vinneren av Sproingprisen 2019 for beste oversatte utgivelse!

Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Bli med på neste eventyr fra Outland forlag, en strålende fantasy-tegneserie for unge, nå på norsk for aller første gang - Pandoras arv.

Den episke avslutningen på Jeff Smiths Bone-tegneserie

Nå utgir Outland forlag siste bind i Jeff Smiths episke Bone-tegneserie! Helter, antihelter og skurker møtes i Atheia, der dalens skjebne skal avgjøres.

De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

2019 var et fantastisk år for tegneserier. Gamle serier fikk nye bidrag, og mange nye slo gjennom som bestselgere. Se tegneseriene som solgte mest i 2019!

Tome og Sprint - en tegneserielegende er død

Tome falt bort 5. oktober. Han er en legende innen fransk-belgiske tegneserier, ikke minst for sin karriere med Sprint. Vi ser på noen av hans bidrag.

Page:
  1. 1
  2. 2