Tegneserier

Gamle Gubber kåret til beste oversatte tegneserie!

Under Outlands minifestival for tegneserier ble Gamle Gubber kåret til vinneren av Sproingprisen 2019 for beste oversatte utgivelse!

Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Bli med på neste eventyr fra Outland forlag, en strålende fantasy-tegneserie for unge, nå på norsk for aller første gang - Pandoras arv.

Den episke avslutningen på Jeff Smiths Bone-tegneserie

Nå utgir Outland forlag siste bind i Jeff Smiths episke Bone-tegneserie! Helter, antihelter og skurker møtes i Atheia, der dalens skjebne skal avgjøres.

De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

2019 var et fantastisk år for tegneserier. Gamle serier fikk nye bidrag, og mange nye slo gjennom som bestselgere. Se tegneseriene som solgte mest i 2019!

Tome og Sprint - en tegneserielegende er død

Tome falt bort 5. oktober. Han er en legende innen fransk-belgiske tegneserier, ikke minst for sin karriere med Sprint. Vi ser på noen av hans bidrag.

Joker-tegneserier du må lese - Her er de aller beste

Joker er en av verdens mest ikoniske kjeltringer. Her ser vi på tegneserier som må leses av alle som vil vite mer om Klovneprinsen!

Senior-eventyret fortsetter med flere kapitler fra Gamle Gubber

Outland har, i samarbeid med Zoom-forlag, pustet nytt liv i de elskverdige karakterene fra Lupano og Cauuet sin franske tegneserie-klassiker, Gamle Gubber!

Hvilke tegneserier egner seg best for voksne? Her er 5 forslag

Du forbinder kanskje tegneserier med Donald & Co., men det er mye mer enn det. Du får også tegneserier for voksne, og vi har plukket ut fem du bør lese!

Mary og Bryan Talbot | Talk, signering, og ny tegneserie

Mary og Bryan Talbot er et unikt og prisvinnende par blant tegneserier. I juni besøker de Outland, og til høsten lanserer de sitt nye samarbeid, Rain.

Tok samtlige nominasjoner for Eisner Award - 6 nye tegneserier fra Image Comics

I år gjorde Image Comics rent bord i Eisner Awards kategori for "Best New Series", med 6 nye tegneserier. Perfekt for deg som trenger nytt lesestoff!

Alt du trenger før du ser Hellboy-filmen

Ny video viser hvordan den nye filmen om Hellboy er tett knyttet til Mike Mignolas tegneserier. Forbered deg best mulig med våre tips!

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

På jakt etter nye kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Vi har plukket ut et knippe tegneserier, så barna kan finne seg en ny favoritt.

Page:
  1. 1
  2. 2