Tegneserier

Tome og Sprint - en tegneserielegende er død

Tome falt bort 5. oktober. Han er en legende innen fransk-belgiske tegneserier, ikke minst for sin karriere med Sprint. Vi ser på noen av hans bidrag.

Joker-tegneserier du må lese - Her er de aller beste

Joker er en av verdens mest ikoniske kjeltringer. Her ser vi på tegneserier som må leses av alle som vil vite mer om Klovneprinsen!

Senior-eventyret fortsetter med flere kapitler fra Gamle Gubber

Outland har, i samarbeid med Zoom-forlag, pustet nytt liv i de elskverdige karakterene fra Lupano og Cauuet sin franske tegneserie-klassiker, Gamle Gubber!

Hvilke tegneserier egner seg best for voksne? Her er 5 forslag

Du forbinder kanskje tegneserier med Donald & Co., men det er mye mer enn det. Du får også tegneserier for voksne, og vi har plukket ut fem du bør lese!

Mary og Bryan Talbot | Talk, signering, og ny tegneserie

Mary og Bryan Talbot er et unikt og prisvinnende par blant tegneserier. I juni besøker de Outland, og til høsten lanserer de sitt nye samarbeid, Rain.

Tok samtlige nominasjoner for Eisner Award - 6 nye tegneserier fra Image Comics

I år gjorde Image Comics rent bord i Eisner Awards kategori for "Best New Series", med 6 nye tegneserier. Perfekt for deg som trenger nytt lesestoff!

Alt du trenger før du ser Hellboy-filmen

Ny video viser hvordan den nye filmen om Hellboy er tett knyttet til Mike Mignolas tegneserier. Forbered deg best mulig med våre tips!

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

På jakt etter nye kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Vi har plukket ut et knippe tegneserier, så barna kan finne seg en ny favoritt.

Hellboy Day | Våre favoritter fra 25 år med Hellboy

Fra urgamle drager, til sjøhekser, demoner fra Helvete, og utallige mytiske monstre - Hellboys eventyr har pågått i tjuefem år, og er fremdeles i beste velgående.

Kvinner i tegneserier | En inkluderende populærkultur

Tegneserier som sjanger og bransje har lenge vært mannsdominert, men det er i ferd med å endre seg! Til den internasjonale kvinnedagen har vi skrevet om kvinner i tegneserier, slik at du kan finne det rette inspirerende lesestoffet til å feire.

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.