Manga

En guide til isekai-manga: En verden til å dø for

Isekai-manga tar deg med på fantastiske reiser til andre verdener, og har blitt vanvittig populært! La oss finne ut av hvorfor.

Reis ut på eventyr – Pokémon på norsk for første gang

Pokémon fyller 25 år, og Outland forlag feirer jubileet ved å gi ut mangaserien Pokémon-eventyrene på norsk for første gang!

Første volum av mangaantologien Rakkan er her

Rakkan er Norges første mangaantolgi med fortellinger av norske mangaskapere! Det første volumet samler seks fortellinger fra ulike serieskapere.

Mangaantologien Rakkan

Våren 2020 annonserte vi en mangakonkurranse der vi ba om bidrag fra kunder og venner. Nå gir vi ut vinnerbidragene, i antologien Rakkan.

Dragon Ball for nybegynnere - Gokus verdenseventyr

Dragon Ball er en japansk manga som har gledet en hel verden de siste 30 årene, og finnes også på norsk! Her får du en guide for nybegynnere.

Manga - våre beste anbefalinger i år

Vi elsker manga, ikke minst for det store mangfoldet. Men det kan også gjøre det vanskelig å velge. Her er våre beste manga-bøker i år.

Vil du lære å tegne manga? Bli med på gratis mangakurs

Velkommen til mangakurs med Outland – skal du sende inn et bidrag til vår mangakonkurranse, eller vil du bare lære å tegne manga? Vi kan få deg i gang!

Bli med i Outland forlags mangakonkurranse

Opptatt av manga? Har du en tegner-, eller forfatterspire i deg? Grip sjansen nå, og bli med i en åpen konkurranse for å få nettopp din historie på trykk! 

25 manga som var årets kundefavoritter i 2019

Manga-seriene kundene våre elsket i 2019 var preget av actionfylte klassikere, nye favoritter med særegen tegnestil, og, ikke minst, grusom grøss og gru!

Se bildene fra lanseringsfesten for Mitt Helteakademia

I oktober holdt vi slippfest for Mitt Helteakademia. Det er første gang mangaen er utgitt på norsk, og Trondheims fans kom for å feire med oss!

Mitt Helteakademia - lanseringsfest for manga på norsk

Den verdenskjente mangaen kommer på norsk for første gang! 12. oktober holder vi slippfest for Mitt Helteakademia - en manga på norsk, som alle vil elske!