Bøker

Dette er høstens viktigste boknyheter

Høsten er for mange synonymt med ferske bøker og lesestund - bokhøsten kaller vi det. Hyllene våre er fulle med boknyheter, her vi ser på noen favoritter.

His Dark Materials i ny drakt på HBO

Vi er spente på å se en ny TV-adaptasjon av His Dark Materials på HBO, men bøkene er like aktuelle som alltid - både for voksne og barn!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

Hva er science fiction? | Bli kjent med forfatteren av Bian Shen

Hva er science fiction? Vi har snakket med forfatter Torbjørn Ø. Amundsen, om hans Bian Shen-trilogi, og hvordan det er å skrive science fiction i Norge.

The Witcher - en komplett guide til deg med Game of Thrones-abstinenser

Med Game of Thrones over for denne gang, føler mange behov for noe nytt å sette fingrene i. Vi har løsningen, en komplett guide til The Witcher-serien!

Årets påskekrim får du på Outlands påskekampanje

I år har vi valgt ut en samling av våre favorittbøker og -brettspill, som vi tilbyr til kriminelle priser helt frem til påske.

Det du må vite om The Wheel of Time i 2019

Høsten 2019 gir Robert Jordan-fans mye å glede seg til, da boken Jordan ville brenne nå gis ut likevel etter hans død, og produksjonen av The Wheel of Time TV-serien setter i gang.

Dette var de beste fantasy-bøkene i 2018

Vi oppsummerer verdens beste fantasy-bøker i 2018 ifølge internett, våre egne favoritter, og spår samtidig årets beste fantasy 2019, allerede nå.

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.