Bøker

The Witcher på norsk - en ekte fans mening

Første bok er her, The Witcher har kommet på norsk! Serien er en enorm suksess, som TV-serie, spill, og bøker. Men hva med oversettelsen?

6 skumle grøsserbøker til Halloween

Bøker hører høsten til, og nå som Halloween lusker like rundt hjørnet setter mange pris på gode grøsserbøker for å komme i riktig stemning.

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 4: Klassikere og pandemier

Del 4 av vår artikkelserie med bokanbefalinger takler vi to ytterpunkter: klassikere og dagsaktuelle bøker - både kjente og ukjente titler. God lesning!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 3: Humor & mursteiner

Tredje del i vår artikkelserie med bokanbefalinger - denne gangen byr vi på bøker med en god dose humor, og lange serier som holder deg opptatt en stund!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 2: Vitenskap & romantikk

Vi har startet en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for de fleste behov du måtte ha. Her er andre innlegg, av fire - frem med rosene og mikroskopet!

Bøker for (nesten) ethvert behov | Del 1: Dommedag & Feelgood

Folk takler motgang på ulike måter. Her er første del i en ny artikkelserie med bokanbefalinger, for (nesten) alle behov du måtte ha i slike situasjoner.

Bøker som ble bestselgere i 2019

Ikke bare fra bok til skjerm, men også motsatt - bøker med aktuelle TV-serier selger som aldri før. Listen over 2019s bestselgere har noe for enhver leser!

Dette er høstens viktigste boknyheter

Høsten er for mange synonymt med ferske bøker og lesestund - bokhøsten kaller vi det. Hyllene våre er fulle med boknyheter, her vi ser på noen favoritter.

His Dark Materials i ny drakt på HBO

Vi er spente på å se en ny TV-adaptasjon av His Dark Materials på HBO, men bøkene er like aktuelle som alltid - både for voksne og barn!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

Hva er science fiction? | Bli kjent med forfatteren av Bian Shen

Hva er science fiction? Vi har snakket med forfatter Torbjørn Ø. Amundsen, om hans Bian Shen-trilogi, og hvordan det er å skrive science fiction i Norge.

The Witcher - en komplett guide til den beste leseropplevelsen

Om du enda ikke har fått med deg The Witcher, er det på høy tid. Her er vår fullstendige guide, med anbefalt leserekkefølge for den beste leseropplevelsen.

Page:
  1. 1
  2. 2