Black Friday 2021 – smarte tips til den store handledagen

Black Friday 2021 – smarte tips til den store handledagen

Black Friday er den største handledagen i året, og hvert år kommer det stadig nye gode tilbud i butikkene der du kan gjøre et skikkelig kupp. Men har du forberedt deg godt for å sikre deg de varene du ønsker?

 

Hva kan du forvente deg av Black Friday i år? 

 

I år som i fjor vil det være høyt trykk under Black Friday. Mange ønsker å få unnagjort julegavehandelen allerede denne dagen, og derfor vil det være mange aktive kjøpere som sitter klare. 

 

Flere butikker har også kastet seg på en såkalt “Black Week” eller “Black Weekend” hvor de kjører tilbud hele uken eller helgen, med fredagen som høydepunkt. I tillegg har Cyber Monday blitt et fenomen og en kjent handledag, som er mandagen etter Black Friday. Dermed har du også mulighet til å sikre deg mange gode tilbud både før og etter Black Friday!

 

Spørsmålet er bare: Er du klar?

5 smarte tips til Black Friday

 

Vil du være sikker på at du får med deg de beste tilbudene under Black Friday? Her er flere tips for hva du kan gjøre i forkant og under selve dagen for å gjøre de beste kuppene!

 

  1. Følg med på dine favorittbutikker. Mange deler informasjon og arrangementer om selve dagen lenge i forveien. Hold deg oppdatert på butikkene du ønsker å handle i – både fysiske og nettbutikk – for å se om de skal delta og hva de planlegger av tilbud.

   Et smart triks er også å lage en egen Black Friday-mappe med bokmerker for nettbutikkene du vil handle i.
  2. Skriv en liste over alt du ønsker å kjøpe, slik at du ikke glemmer det når Black Friday starter. Planlegger du å handle julegaver, er det i tillegg lurt å samle inn alle ønskene fra familien i forkant, så du kan slå til når du finner akkurat det de ønsker seg på tilbud.
  3. Vær tidlig ute for å sikre deg populære tilbud. Salget begynner ikke før om morgenen i fysiske butikker, men husk at nettbutikkene gjerne starter allerede ved midnatt. I tillegg til å møte opp tidlig i butikkene, er det derfor lurt å sitte klar foran PC-en når klokken bikker 00.00. Da har du best mulighet for å sikre deg de mest populære tilbudene.
  4. Vær på jakt etter early bird-kupp og timestilbud. Noen velger å gå for store tilbud som varer hele dagen, mens andre butikker kjører ulike timetilbud. I tillegg er det også flere som gir early bird-tilgang til salget.

   For å få vite mest mulig på forhånd, er det derfor lurt å melde seg på forskjellige nyhetsbrev, kundeklubber eller følge butikkene på Facebook. Da får du med deg enhver oppdatering som skjer angående Black Friday.
  5. Sammenlign priser, sånn at du er sikker på at du gjør et godt kupp. Sjekk for eksempel prisjakt eller lignende tjenester, for å se hvor mye varen har gått ned i pris eller om det er andre steder som har bedre tilbud.

Hva skjer hos Outland denne dagen? 

 

Vi i Outland feirer selvfølgelig Black Friday, og har knallgode tilbud på lager både her på outland.no og i alle våre Outland-butikker. Enten du er på jakt etter brettspill, manga, bøker, lego, eller noe helt annet vil du garantert finne noen nye favoritter.

 

Ønsker du å stå først i køen og sikre deg dine favoritter – enten på nett eller i butikk, anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev.? 

 

Der vil vi oppdatere deg på tilbudene, i tillegg til flere gode tips – og hvem vet, kanskje venter det også noen ekstra fordeler? Du kan i tillegg like Facebook-siden vår for å holde deg oppdatert.